Horoscop săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Noi începuturi pentru Capricorni

Horoscop săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Noi începuturi pentru Capricorni
Publicat: 27/12/2021, 08:00

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, pentru toate zodiile.Săptămâna 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 poate aduce noi începuturi în viața noastră și ocazia să ne setăm rezoluții pentru anul ce vine.

Săptămâna27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022 se remarcă prin conjuncțiile lui Mercur cu Venus retrogradă în Capricorn, dar și cu Pluto, aspecte care pot aduce discuții intense, negocieri și renegocieri la sânge, dar și tendința de a căuta persoane din trecut, poate foști parteneri de viață.

Pe data de 29 decembrie, Jupiter, planeta oportunităților, reintră în zodia Pești, pe care o și guvernează, și promite o perioadă de vindecare și creștere spirituală care se va întinde mare parte din anul ce vine. Săptămâna se încheie cu o Lună Nouă în zodia Capricorn care poate deschide noi capitole în viața noastră. Este momentul să ne setăm noi obiective, dar plecând de la alte premise decât cele de până acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Săptămâna aceastapoți analiza destul de mult situația profesională, poți trage concluzii importante despre direcția profesională pe care te afli și s-ar putea să-ți setezi obiective diferite de viitor față de cele de până acum. Te poți face auzit prin ceea ce spui. Sentimental, s-ar putea să fii tentat să reiei comunicarea cu un fost partener. Jupiter îți va deschide o perioadă în care te poți vindeca de trecut și poți face adevărate salturi spirituale.

Horoscop săptămânal Taur: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți fugă gândul la plimbări și călătorii. Evenimentele din ultima perioadă te-au stimulat la schimbări de principii și acum poți observa că privești cu alți ochi o situație și îți deschizi noi orizonturi grație unor noi convingeri pe care ți le clădești. Tranzitul lui Jupiter te va ajuta să crești un proiect, să câștigi popularitate și să-ți lărgești anturajul. Sentimental, poți avea tendința de a căuta un fost partener.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Trăiești intens și săptămâna aceasta și cel mai probabil vei lua decizii importante în privința unei relații care te-a dezamăgit profund. În continuare poți afla secrete despre partener sau poți purta discuții dureroase, poate vei dori să oficializezi relația și cealaltă persoană nu va dori asta. Ai grijă și financiar ce investiții faci și cu cie te asociezi să nu pierzi bani. Totuși, Luna Nouă te poate ajuta să depășești o pierdere avută, sentimentală sau financiară. Ai grijă cum îți administrezi resursele, de energie, timp, bani pentru a nu ieși pe minus. Jupiter va activa sectorul carierei tale și te va susține în lunile ce urmează să faci progrese profesionale.

Horoscop săptămânal Rac: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Se petrec multe aspecte astrologice în sectorul relațiilor tale și s-ar putea ca în urma evaluărilor și reevaluărilor făcute să iei și niște decizii. Posibile discuții importante cu partenerul de viață, poatet chiar legate de viitorul relației, dar și discuții profesionale, legate de un contract. Poți începe un nou capitol relațional odată cu Luna Nouă din Capricorn. Dacă ești singur s-ar putea să fii tentat să cauți pe cineva din trecut, un fost partener, soț/soție. Jupiter te va stimula în tranzitul său prin Pești să crești spiritual, dar și să înveți lucruri noi și să faci progrese profesionale.

Horoscop săptămânal Leu: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Săptămâna aceastaai parte de fel și fel de situații care te îndeamnă la o reanaliză serioasă a situației tale profesionale. Dacă nu-ți place ceea ce muncești, acum poți avea curajul să începi ceva nou, să cauți, cel puțin, să faci ceva ce te bucură. Poți purta discuții și negocieri în acest sens. Este o eprioadă în care ar trebui să te concentrezi și pe sănătatea ta și să încerci să aduci îmbunătățiri stilului de viață, programului, dietei. Jupiter te va susține să crești financiar, însă trebuie să ai grijă pentru că poate aduce și pierderi din cauza asocierilor în care intri și a investițiilor pe care le faci.Viața intimă ar trebui să se îmbunătățească.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta poți avea parte de dsicuții importante cu persoana iubită sau cu copiii. Poți chiar tu să iei niște decizii legate de o poveste de iubire sau legate de copii. Poate te gândești mai mult la rolul de părinte, fie că ești sau vrei să devii.Dacă ești singur, s-ar putea să fii mai tentat să cauți o fostă mare iubire din trecutul tău. Pe de altă parte, poți relua un hobby abandonat. Jupiter va intra chiar în sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia în anul ce vine să-ți îmbunătățești viața de cuplu și chiar să semnezi un contract profesional important. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști aceea persoană cu care să intri într-o relație de lungă durată.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

În familie se întrevăd discuții multe săptămâna aceasta, unele mai dure și acide, altele mai calme și cu potențial de înțelegere. Poți discuta cu familia despre trecut, despre copilărie, dar și despre situația unor bunuri de patrimoniu.Sunt nativi care în urma acestor zile pot lua decizia de a se muta de lângă părinți sau la părinți. Jupiter îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să găsești remedii potrivite la afecțiuni cu care te confrunți și să-ți echilibrezi stilul de viață. Pe de altă parte, te va sprijini să faci progrese la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta se pot clarifica multe situații din trecut și mintea ta se va mai limpezi, însă nu într-atât încât să iei decizii finale. Poți trage concluzii importante, poți avea ideio bune și mai ales poți negocia și renegocia cu curaj un contract sau o situație legată de viața de cuplu. Mulți nativi reiau teme pe care le crezuseră rezolvate. Dacă ești singur, poți fi tentat să reiei o relație cu un fost partener. Jupiter va intra în sectorul iubirii tale și te poți aștepta ca lunile viitoare să resimți o îmbunătățire a vieții tale amoroase. Poate chiar începi o nouă poveste de iubire. Tot Jupiter te susține să devii părinte, dacă-ți dorești, dar și să faci progrese cu o pasiune, cu un hobby pe care-l ai.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Contextul astrologic al săptămânii îți va canaliza tot interesul către sectorul financiar. Porți discuții importante despre bani, salarizare, o investiție și s-ar putea să revii asupra unor decizii luate sau să renegociezi niște comisioane, un salariu.Chiar dacă bugetul tău este mai redus, poți veni cu idei bune pentru redresarea acestuia. Unii Săgetători pot descoperi noi surse de venit, dar important este să-și îndrepte niște greșeli financiare din trecut și să nu le mai repete.Jupiter, guvernatorul tău, va intra în Pești și te va susține în timpul acestui tranzit să-ți îmbunătățești relațiile cu părinții, să crești familia sau chiar să-ți cumperi o casă, dacă ai asta în plan.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Și săptămâna aceastaești în centrul contextului astrologic, dat fiind că în zodia ta se petrec toate aspectele, inclusiv o Lună Nouă.În urma reevaluărilor făcute s-ar putea să știi mai clar ce vrei de la viața ta, de la relația ta sentimentală și poți trage concluzii importante inclusiv despre creșterea copiilor, dacă ești părinte. Este o perioadă în care nu vei simți neapărat să ieși n față, dar vei căuta să te înțelegi mai bine. Învață și să te iubești mai mult și să te pui pe primul loc, să fii mai atent la nevoile tale emoționale și sentimentale. S-ar putea, dacă ești singur, să fii tentat să cauți o persoană din trecut. Jupiter va intra în sectorul comunicării și deplasărilor și te va ajuta să-ți îmbunătățești modul în care interacționezi cu cei din jur. Poți avea parte de negoceri importante în lunile ce urmează.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Și săptămâna aceasta vor continua să te bulverseze niște gânduri, amintiri și te poți lăsa frământat de trecut. Încearc să te detașezi de frici, stări anxioase și tipare nocive și nu repeta greșelile trecutului. Posibil să descoperi adevărata față a unor persoane sau să afli niște secrete. Evită relațiile ascunse, maia les că ai tendința de a căuta pe cineva din trecutul tău sentimental. Jupiter va părăsi zodia ta și se va muta în sectorul tău financiar, aspect care promite să te ajute să-ți crești veniturile în lunile ce urmează.

Horoscop săptămânal Pești: 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta te bucuri mai mult de prieteni, de conversații cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Posibil să-ți reorganizezi niște planuri de viitor și să rescrii un proiect în care ești implicat. Pe de altă parte, unele relații care nu sunt bazate pe sentimente reale se pot încheia. Evită să cazi pradă unor vicii și dependențe mai vechi.Unii Pești pot fi tentați să caute un fost partener, cel mai probabil un fost soț/soție cu care încă mai au ceva de împărțit, sentimental sau material. Pe 29 decembrie, guvernatorul tău, Jupiter, va intra în zodia ta și va deschide o perioadă în care ai șanse să faci progrese în plan personal, să-ți îmbunătățești viața și sănătatea și chiar să crești spiritual.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer