Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 februarie 2022. Berbecii sunt mai irascibili

Publicat: 06/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 6 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În tranzitul său prin Berbec, Luna va forma o cuadratură cu Mercur din zodia Capricorn, recent ieșit din retrogradare. S-ar putea să fim mai agitați și să spunem lucruri care să ne afecteze imaginea sau să-i deranjeze pe ceilalți. Nu este o zi bună să luăm decizii importante și ar trtebui să dăm dovadă de răbdare mai multă și să ascultăm și ceea ce au ceilalți de zis.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ești energic astăzi, cu poftă de viață și motivat, însă energia ta te poate stimula și să spui lucruri mai puțin plăcute. Poți să devii irascibil și să te cerți cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop zilnic Taur

Ești mai apatic și te simți fără putere. S-ar putea ca oboseala de peste săptămână să-și spună cuvântul. În plus, ai grijă la gândurile care-ți trec prin minte pentru că poți deveni agitat pe interior. Ți-ar prinde bine o plimbare. S-ar putea să devii mai conflictual cu persoanele care nu îți împărtășesc opiniile.

Horoscop zilnic Gemeni

Și tu te poți agita mai ușor astăzi, dat fiind că Mercur este guvernatorul tău. Poți avea tendința de a deveni conflictual cu prietenii și nu este exclus ca cineva din anturaj să te dezamăgească. În plus, poți avea discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, fie pe tema cheltuielilor, fie din cauza lipsei de încredere.

Horoscop zilnic Rac

Ai grijă la modul în care-ți manifești autoritaeta în fața altora, dar și la modul în care interpretezi impunerile altora. Sunt posibile tensiuni în cuplu, reproșuri și neînțelegeri cu partenerul de viață. Poți fi mai conflictual inclusiv cu persoanele cu care desfășori activități comune. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Leu

Te lupi pentru adevărul tău, pentru susținerea unui crez și din cauza asta poți intra în controverse cu cei din jur, în special cu cei cu care lucrezi.Sunt de evitat discuțiile legate de principii și credințe, pentru că fiecare va avea propria viziune. Chiar dacă ești liber astăzi, te poți aștepta la o veste venită din zona jobului care să te agite.

Horoscop zilnic Fecioară

Se întrevăd discuții în cuplu din cauza cheltuielilor sau din cauza unor investiții greșite. Va fi mai greu să primești un avantaj material pe care-l aștepți. Totodată, ai grijă și la banii pe care-i scoți din buzunar de dragul altora sau pentru alții. Evită speculațiile și împrumuturile.

Horoscop zilnic Balanță

Se întrevăd tensiuni cu partenerul de viață, reproșiri și acuze care vin inclusiv din zona familiei sau care au legătură cu activitățile gospodărești. Este probabil ca unii nativi să se certe cu părinții, poate chiar din cauza partenerului de viață. Nu lua decizii care vizează relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești foarte agitat, pui multe întrebări și s-ar putea ca oboseala să-și spună cuvântul. Poți afla vești neplăcute despre locul de muncă sau te poate irita o discuție cu un culeg. Unii nativi se preocupă de starea de sănătate. Cel mai bine ar fi să ieși din casă și să faci o plimbare astăzi pentru a te relaxa.

Horoscop zilnic Săgetător

Un context financiar sau sentimental te poate da peste cap astăzi. Te poți simți mai trist, mai agitat din cauza unei situații afective. Nu lua decizii în plann afectiv. S-ar putea să scoți bani din buzunar pentru distracții sau pentru a cuceri pe cineva. Evită totuși să faci speculații financiare.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur este în zodia ta așa că te poți aștepta la o stare de agitație mentală și foarte multă neclaritate într-un context ce vizează familia. Fie ai parte de certuri cu cei dragi, fie te scoate din starea de confort o situație care are legătură cu locuința.Ai grijă la cuvitele pe care le spui la nervi pentru a nu răni.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu te simți deloc în apele tale și s-ar putea ca ceea ce ai acumulat și reprimat până acum să scoați la suprafață. Ești mai irascibil, iar agitația interioară și faptul că nu poți lua o decizie sau cineva te presează să dai un răspuns pot constitui ingredientele perfecte ale unei reacții explozive. Încearcă să citești, să te plimbi și să te relaxezi mental.

Horoscop zilnic Pești

Niște prieteni te pot dezamăgi astăzi, mai ales dacă între voi este o conexiune financiară. Ai grijă la calculele pe care le faci și la cheltuieli. S-ar putea să pierzi bani din cauza unei asocieri greșite. În alte cazuri, poate fi vorba de o investiție într-un proiect fără viitor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...