Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2022. Scorpionii își îmbunătățesc relațiile

Publicat: 07/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 7 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna din Taur aderă astăzi la două aspecte de susținere, atât cu Marte din zodia Capricorn, cât și cuJupiter din zodia Pești. În plus, formează o conjuncție cu Uranus aflat în tranzit prin zodia Taur. Acest context astrologic ne stimulează nevoia de schimbare prin măsuri și atitudini practice. Devine foarte importantă stabilitatea sentimentală și financiară, cresc șansele de câștig și suntem mai generoși, atât cu noi înșine, cât și cu ceilalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Deși îți poți asuma mai multe responsabilități decât este cazul doar pentru a-ți crește veniturile, vei reuși să faci față efortului. Apar fel și fel de oportunități financiare și vei reuși să te reechilibrezi, poate chiar să-ți plătești niște datorii. Ține cont că poți face bani din talentele tale sau grație abiltăților de care dai dovadă.

Horoscop zilnic Taur

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de o stare interioară bună, dar și de o capacitate mare de adaptabilitate la schimbări. În plus, chiar tu vei dori să faci unele schimbări în viața ta, să te remodelezi. Te bucuri de aprecieri și popularitate și ai toată susținerea celor din jur. Poți învăța ceva nou sau poți planifica o călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu ești în cea mai bună formă și cel mai probabil oboseala își spune cuvântul. Preferi liniștea și vei alege să stai mai retras și să cauți soluții pentru a ieși dintr-un impas. Chiar dacă ai frici mari și le activezi din plin acum, ține cont că ai puterea interioară să lași în spate trecutul și to ce este bolnăvicios în viața ta.

Horoscop zilnic Rac

Dacă primești o invitație în oraș sau la un eveniment, nu da înapoi. Ai șanse să cunoști persoane importante care să-ți intermedieze o asociere sau un contrtact profesional. De asemenea, poți cunoaște chiar un posibil pretendent cu care vei simți că ești pe aceeași lungime de undă de la prima vedere.

Horoscop zilnic Leu

Azi te mobilizezi exemplar și reușești să faci față provocărilor proofesionale. Îți termini sarcinile în timp util, nu mai pierzi energie și tot contextul te face să te simți mult mai bine, mai ușurat.Micile schimbări pe care le faci în rutina zilnică se vor dovedi constructive și te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Te bucuri de o stare afectivă bună. Ești dornic de distracții și activități relaxante, petreci timp cu cei dragi și în plus poți planifica o călătorie. Faptul că ești tolerant față de cei care au alte credințe și viziuni decât ale talete ajută să faci progrese într-o relație, mai ales în relația cu partenerul de viață. Zi bună pentru a cunoaște pe cineva care să-ți trezească interesul.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ai putea aborda teme mai delicate în familie sau cu partenerul de viață. Poți primi sprijin neașteptat din partea celor dragi sau ajungi la un consens în privința unor investiții comune, posibil legate de locuință. Pe de altă parte, ești foarte dispus să renunți la ceva ce știi că nu ți-a făcut decât rău sau ți-a adus doar pierderi.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ai susținere din toate punctele de vedere. Excelezi în comunicare, faci declarații de dragoste partenerului și cucerești, dacă ești singur.Le dai încredere celor din jur prin curajul cu care spui lucrurilor pe nume. În plus, faptul că interacționezi impecabil, îți poate aduce o negociere profesională neașteptată.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi dai dovadă de un randament crescut, o stare emoțională bună și poți prelua sarcini suplimentare pentru a-și crește bugetul. Sunt și nativi care primesc bonificații sau avantaje materiale. Oricum, munca ta este recunoscută și asta te ajută să prinzi încredere în tine și să dai mai multă valoare talentelor tale.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna trece prin sectorul tă afectiv și te îndeamnă la iubire și distracție. Poți fi mai expresiv cu ceea ce simți și cei dragi te pot înțelege mai bine. Nevoia de a face lucrurile altfel, de a gândi diferit și de a te bucura mai mult de viață și de micile plăceri, te va determina la schimbări curajoase în plan personal.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu te teme să discuți cu familia despre frustrările și nemulțumirile tale, despre ceea ce te apasă pe interior. Vorbește despre trecut și vei observa că ai șanse mai mari să vindeci din frici și stări anxioase.Ao nevoie de validare și de înțelegere mai mult ca niciodată, iar cei dragi ți le pot oferi.

Horoscop zilnic Pești

Ai toate șansele să faci progrese cu ajutorul unor persoane din anturaj, dar și grație modului în care comunici. Poți negocia un contract important sau poț obține o aprobare, un aviz. Ai toate șansele să-ți materializezi niște planuri și să obții un proiect, să faci o licitație sau să ai profit în urma unei investiții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete