VIDEO | Horoscopul zilei de 17 februarie 2022. „Taurii” sunt deschiși schimbărilor radicale

Publicat: 17/02/2022, 06:00
Actualizat: 17/02/2022, 07:00

Horoscopul zilei de 17 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Jupiter din zodia Pești aderă la un sextil cu Uranus din Taur, aspect benefic care ne stimulează mintea. Putem avea idei mărețe, creative și practice și ne putem reconstrui filozofiile de viață și idealurile. Zilele acestea ne putem aștepta la situații neprevăzute și schimbări benefice de destin.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te poți folosi de acest aspect pentru a-ți recâștiga încrederea în propria ta persoană, dar și pentru a-ți schimba niște valori morale și materiale. Vei reuși să crești spiritual plecând de la noi premise și principii. În plus, te poți aștepta și la unele câștiguri financiare, poate chiar creșteri salariale sau bonusuri mai mari.

Horoscop zilnic Taur

Deși nu-ți place și nu-ți stă în caracter, iată că acest sextil te susține să faci schimbări importante în viața ta care să atragă cu sine progresul tău. Poți să cunoști persoane importante și să-ți schimbi anturajul, și astfel să crești profesionale. Este momentul să faci lucrurile altfel pentru a te bucura de popularitate și a conduce un proiect la succes.

Horoscop zilnic Gemeni

Profită și dă dovadă de mai mult curaj să te afirmi profesional sau să te îndrepți către un obiectiv pe care-l ai. Renunța la temeri și îndrăznește să-ți expui părțile mai puțin vizibile. Pe de altă parte, este o perioadă în care astrele te ajută să te rupi de trecut și să te vindeci.

Horoscop zilnic Rac

Contextul acestor zile îți este favorabil și poți avea parte de revelații care să te determine să-și schimbi credințe și principii, valori morale sau chiar anturajul. Pot realiza că mediul actual nu îți aduce progres sau că trebuie să mai înveți ceva pentru a avea succes profesional, pentru a crește un proiect.

Horoscop zilnic Leu

După ce ieri s-a format o Lună Plină în zodia ta, iată că un aspect vine să te stimuleze, de această dată mai mult din punct de vedere profesional. Ai curajul să treci peste niște blocaje emoționale și să te afirmi sau să faci pași către cariera dorită. Totodată, poți avea parte de câștiguri financiare neașteptate, poate chiar provenite din partaje, moșteniri, taxe, poate obții un credit mult dorit.

Horoscop zilnic Fecioară

Configurația astrologică a acestor zile te susține să ajungi la o viziune comună sau să deschizi noi orizonturi în relația cu partenerul de viață sau într-o relație profesională. Poți începe o nouă poveste de iubire sau poți semna un nou contract, cert este că pornești de la noi principii pe baza cărora construiești conexiunea.

Horoscop zilnic Balanță

Ai toată susținerea Universului să renunți la vicii, la dependențe emoționale sau financiare, la frici și obiceiuri proaste. Poți face acele schimbări de rutină astfel încât să-ți îmbunătățești sănătatea. Unii nativi își pot schimba locul de muncă cu unul mai bun sau pot descoperi ce să facă pentru a deveni mai eficienți.

Horoscop zilnic Scorpion

Te bucuri din plin de sextilul Jupiter-Uranus în plan relațional. Poți să te îndrăgostești brusc și poți începe o nouă idilă cu șanse mari de a deveni relație de lungă durată. În cuplu faci schimbări benefice care să te apropie de partener și nu este exclus să afli că veți deveni părinți. Surprizele pot veni și profesional și poți semna un contract neașteptat.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să ai parte de unele surprize neașteptate, dat fiind că ești guvernat de Jupiter. Posibil să apară schimbări la locul de muncă sau poate chiar tu simți nevoia să faci schimbări de program, de sarcini, astfel încât să dedici mai mult timp familiei. Mulți nativi își pot dori întemeierea unei familii sau poate vor să facă o mutare.

Horoscop zilnic Capricorn

Poți fi surprins de niște declarații de dragoste sau chiar tu poți vorbi cu sinceritate despre sentimentele tale. Unii nativi pot fi luați prin surprindere de o discuție cu copiii sau pot primi o invitație într-o călătorie neașteptată, dar care-i bucură. Ai toate șansele să-ți schimbi niște convingeri sentimentale.

Horoscop zilnic Vărsător

Sextilul Jupiter-Uranus îți poate aduce o surpriză financiară neașteptată. Poate fi vorba de o creștere salarială, de o investiție imobiliară sau de bani sau bunuri patrimoniale din partea familiei. Totodată, poate fi vorba și de o investiție în locuință la care visezi de multă vreme.

Horoscop zilnic Pești

Ești printre norocoșii aspectului de astăzi, dat fiind că Jupiter este în zodia ta și, în plus, te și guvernează. Astfel, poate veni o schimbare benefcă în viața ta, fie personală, fie profesională. Poți avea parte de vești și dialoguri neașteptate, poți face o negociere avantajoasă sau o călătorie mult așteptată.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Iahnie de fasole de post. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Agapia
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
O femeie a murit otrăvită cu plumb după ce a folosit un unguent pentru hemoroizi