Horoscopul zilei de 18 iunie 2021. „Balanțele” se pot împăca cu cineva drag

Horoscopul zilei de 18 iunie 2021. „Balanțele” se pot împăca cu cineva drag
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 18/06/2021, 08:22

Horoscopul zilei de 18 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Balanță, poziție din care ne insuflă o mai mare nevoie de liniște, de pace și echilibru, atât în relația cu noi înșine, cât și în relațiile cu ceilalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 iunie 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor tale și va crește nevoia de a avea pe cineva alături cu care să-ți împărtășești emoțiile, dacă ești singur. În cuplu se așterne pacea și te bucuri de înțelegere din partea partenerului.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt bine aspectate astăzi și asta te va ajuta foarte mult să obții ajutorul colaboratorilor, să cooperezi mai bine cu toți cei din jur.

Sănătate

Pofta de distracție, cheful de viață, rămân în continuare pe lista ta de priorități și nu ar strica să-ți faci un plan mai amplu pentru acest weekend prelungit.

Horoscop zilnic Taur – 18 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele momente de confuzie și visare, însă îți revii rapid pe linia de plutire. De altfel, întreaga perioadă care urmează poți fi mai sensibil emoțional.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul muncii tale și te susține să-ți închei cu brio activitățile și să fii eficient, dar mai ales echilibrat cu sarcinile tale. Colegii te pot ajuta în rezolvarea unor sarcini și le poți fi recunoscător.

Sănătate

Tot Luna este cea care te suține din punct de vedere al sănătății. Starea emoțională, de spirit este una constructivă și te simți bine din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 iunie 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul iubirii tale și îți sporește nevoia de fecțiune, de exprimare a sentimentelor, de fapt, nevoia de a fi iubit și fericit.

Carieră și bani

Te bucuri de creativitate, îți vin idei bune și poți face din munca ta un adevărat hobby. În plus, modul în care-ți desfășori sarcinile este unul ingenios și productiv.

Sănătate

Azi și, de fapt, întreg weekendul, ai mai multă poftă de distracție, mai mult chef să-ți petreci timpul făcând ceea ce-ți place. O ieșire cu prietenii poate fi tot ceea ce ai nevoie acum pentru a te binedispune.

Horoscop zilnic Rac – 18 iunie 2021

Dragoste

Familia s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău. Te vei oferi fără să stai pe gânduri și vei reuși să-ți înțelegi mult mai bine părinții astăzi.

Carieră și bani

S-ar putea ca nativii care lucrează de acasă să-și desfășoare mai greu activitățile astăzi, posibil chiar din cauza unei probleme apărute pe nepusă masă în locuință.

Sănătate

Starea emoțională este cea care-ți dictează starea generală, așa că lasă deoparte trecutul, nu reînvia amintiri și bucură-te mai mult de ceea ce ai.

Horoscop zilnic Leu – 18 iunie 2021

Dragoste

Este o zi bună să lămurești situații în cuplu sau cu cei foarte apropiați ție, poate cu un vecin, o rudă, chiar și cu un prieten.

Carieră și bani

Comunicarea este de partea ta, ideile îți trec neîntrerupt prin minte și poți susține cu ușurință un discurs, o negociere, un interviu sau chiar examen. Azi nu te vei grăbi să iei decizii și vei observa că este în avantajul tău.

Sănătate

Ziua merită să se încheie cu o plimbare, cu o ieșire în natură sau cu orice altă activitate care știi că te relaxează.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 iunie 2021

Dragoste

Dacă nu ai încredere în tine, nu te aștepta ca ceilalți să aibă și nici nu le cere asta. Totul pleacă din interior, așa că pune-te mai mult în valoare, cu mai mult aplomb, mai ales dacă vrei să cucerești pe cineva.

Carieră și bani

O zi foarte bună pentru negocieri, discuții financiare, poate chiar legate de salariu sau comision. Sunt nativi care caută noi surse de venit și care pot avea parte de vești bune în acest sens.

Sănătate

Azi poți înțelege la nivel de intuiție, emoțional nevoile celorlalți și asta te va face mult mai dornic să-i ajuți, implicit reîntorcându-se bucuria și asupra ta.

Horoscop zilnic Balanță – 18 iunie 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi zodia ta și te stimulează să cauți pacea și armonia. Relația cu partenerul de viață poate fi mult mai apropiată și te poți simți iubit, împlinit, liniștit și împăcat cu tine. Dacă ai fost certat cu cineva, astăzi te poți împăca mai ușor.

Carieră și bani

Ai parte de o zi bună și în relațiile profesionale, fie că sunt cu colaboratorii, superiorii sau colegii de muncă. Reușești să duci totul la bun sfârșit în timp util și să-ți rămână și timp liber.

Sănătate

Faptul că te ocupi de nevoile tale nu înseamnă nimic altceva decât că te iubești pe tine și-ți pasă de tine. Criticile altora, dă-le uitării.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 iunie 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca unele contexte din trecut să te necăjească, să te frământe și ar fi ideal să faci un efort mental pentru a te elibera de gândurile toxice și amintirile care-ți fac rău.

Carieră și bani

S-ar putea să nu ai prea multă energie pentru sarcinile zilnce și să te simți sătul, chiar plictisit de anumite activități de la locul de muncă.

Sănătate

Stresul din ultimele zile poate fi eliberat astăzi dacă vei apela la terapii de relaxare. Starea de sănătate se îmbunătățește.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 iunie 2021

Dragoste

Azi ai nevoie de prieteni și nu ar trebui să negi asta. Sună-i, dă-le un mesaj, propune-le o întâlnire sau răspunde afirmativ la o invitație. Îți poți face mai ușor noi prieteni.

Carieră și bani

Puțin mai multă grijă la dialogurile profesionale pentru că s-ar putea să nu spui ce trebuie, când trebuie și să-ți  pui niște bețe în roate. Pot veni noi asocieri și proiecte de grup.

Sănătate

Ai nevoie să vorbești cu cineva și ar trebui să o faci cu acele persoane în care ai încredere. Te poți deschide mai ușor și poți spune ce ai pe suflet, eliberându-te astfel.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 iunie 2021

Dragoste

Dacă-ți menții autoritatea în limite decente și nu încerci să impui nimic nimănui, atunci vei avea parte de o zi liniștită.

Carieră și bani

Este de preferat să eviți astăzi discuțiile cu superiorii pentru că pot fi tensionate, iar diplomația s-ar putea să nu-ți fie aliat. Ai grijă la cei care te vorbesc pe la spate.

Sănătate

Ai niște obiective și te chinui să ți le atingi, indiferent de cât de obosit ești sau cât de stresant este contextul. Este vineri, deci nu exagera!

Horoscop zilnic Vărsător – 18 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele frământări în relația cu partenerul de viață, posibil chiar să dezvolți sentimente de neîncredere față de acesta.

Carieră și bani

Nu prea vrei să ai pe lângă tine astăzi persoane care nu-ți împărtășesc ideile și principiile de viață, însă nici nu ar trebui să devii conflictual într-un astfel de schimb de replici.

Sănătate

Gândul zboară la vacanță și ai putea căuta niște destinații pentru că sunt țanse mari să prinzi o ofertă de vacanță pe placul tău.

Horoscop zilnic Pești – 18 iunie 2021

Dragoste

În cuplu, pe de o parte resimți nevoia de pasiune, însă pe cealaltă parte, poți intra în discuții despre bani și buget sau, dacă ești singur, un context financiar nu te lasă să te concentrezi pe viața intimă pentru că te frământă.

Carieră și bani

Unii Pești se pot lupta astăzi să obțină o aprobare, un răspuns la o cerere, un aviz sau poate niște acte, o sumă de bani.

Sănătate

Ai frici pe care e activeză acumș cel mai probabil sunt legate de pierderi financiare sau este vorba de temeri sentimentale care te inhibă și pe care nu le poți depăși doar conștientizându-le.

Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021. „Leii” pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 iunie 2021continuă seria confuziilor resimțite în ultimul timp și poate veni cu o serie de nemulțumiri de natură financiară și nu numai.

Săptămâna 14 – 20 iunie 2021 se remarcă prin două aspecte majore, tensionate, ambele resimțindu-se încă din prima zi.

Este vorba de un careu între Soarele din zodia Gemeni și Neptun din zodia Pești, careu responsabil cu o mare doză de confuzie, în special între rațiune și zona spirituală, și despre cuadratura dintre Saturn retrograd din Vărsător și Uranus din Taur, aspect care poate accentua instabilitatea financiară la nivel mondial, iar la nivel personal poate aduce o luptă între ce ni se impune să schimbăm și ce dorim să păstrăm.

Totodată, este ultima săptămână cu Jupiter, Marele Benefic, în tranzit prin Pești, acesta urmând să retrogradeze și să revină în Pești abia la finele anului, prin urmare putem profita pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate și stilul de viață.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscopul lunii iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În primele trei săptămâni din luna iunie 2021 ne aflăm sub energia lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, prin urmare trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, la actele care ne pică sub ochi și să evităm semnarea contractelor și achizițiile importante, mai ales de aparatură care are legătură cu comunicarea (telefon, laptop, mașină).

Un alt eveniment important al lunii va avea loc pe data de 10 iunie și va fi Luna Nouă însoțită de Eclipsa inelară de Soare din zodia Gemeni, eveniment care va veni cu revelații și conștientizări puternice pentru toți.

Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, moment în care Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn, iar pe 24 iunie se petrece Luna Plina în zodia Capricorn, moment care aduce finalizări și ne oferă ocazia să culegem roadele a ceea ce am plantat la începutul acestui an.

Luna iunie se remarcă prin intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Rac, context care ne imprimă sensibilitate, romantism și nevoie de siguranță sentimentală, iar 11 iunie și Marte, planeta acțiunii, va schimba semnul și va intra în zodia Leu, zodie care-i amplifică energia luptătoare și determinismul, iar nouă ne va crește pofta de viață și entuziasmul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât