Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021. Leii pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj

Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021. Leii pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj
Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021. Leii pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj / Foto: Pixabay.com
Publicat: 14/06/2021, 06:21
Actualizat: 14/06/2021, 06:22

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 iunie 2021continuă seria confuziilor resimțite în ultimul timp și poate veni cu o serie de nemulțumiri de natură financiară și nu numai.

Săptămâna 14 – 20 iunie 2021 se remarcă prin două aspecte majore, tensionate, ambele resimțindu-se încă din prima zi. Este vorba de un careu între Soarele din zodia Gemeni și Neptun din zodia Pești, careu responsabil cu o mare doză de confuzie, în special între rațiune și zona spirituală, și despre cuadratura dintre Saturn retrograd din Vărsător și Uranus din Taur, aspect care poate accentua instabilitatea financiară la nivel mondial, iar la nivel personal poate aduce o luptă între ce ni se impune să schimbăm și ce dorim să păstrăm.

Totodată, este ultima săptămână cu Jupiter, Marele Benefic, în tranzit prin Pești, acesta urmând să retrogradeze și să revină în Pești abia la finele anului, prin urmare putem profita pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate și stilul de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Ești într-o perioadă de bună dispoziție, în care ai mai mult chef ca niciodată să te distrezi, să flirtezi și să cucerești.În cuplu se poate reaprinde pasiunea, așa că lasă-te mai mult purtat de ceea ce simți și fă mai mult ceea ce-ți dorești. Este o periaodă de răsfăț. Profită!

Carieră și Bani

Se anunță o săptămână bună din punct de vedere profesional, cu condiția să nu te mai temi de eșec și să îndrăznești mai mult. Este adevărat că s-ar putea să nu știi ce vrei exact, să simți că nu-ți găsești locul, dar încearcă să ai răbdare și să faci lucrurile pas cu pas. Mai multă grijă la cheltuieli, deși nu este deloc exclus ca banii, propunerile financiare să vină prin intermediul celor din anturaj.

Sănătate

Marte, guvernatorul tău, este în Leu, într-o poziție foarte bună care răsfrânge asupra ta energie, poftă de viață. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate sau pur și simplu neplăceri, acum poți căuta remedii holistice, spirituale, naturiste. Profită de ultima săptămână încare Jupiter traversează sectorul sănătății tale în mers direct să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să suferi dacă ești respins acum, însă astfel vei avea ocazia să vezi câți potențiali parteneri te râvnesc. Poate ar trebui să începi să le dai o șansă acelora dintre ei care-ți plac. Te bucuri de magnetism și te faci plăcut ușor de cei din jur.

Carieră și Bani

Ai idealuri profesionale înalte, însă te temi de ele sau ai impresia că nu le vei atinge niciodată. De fapt, trebuie dăar să ai mai multă încredere în tine și să ai răbdare, să faci lucrurile pas cu pas. Este chiar o perioadă bună care poate să-ți aducă noi oferte profesionale, noi colaborări și implicit și o creștere a veniturilor.

Sănătate

Marte, guvernatorul sănătății tale, se află în Leu și de acolo îți transmite o stare generală bună, energie și mai multchef de viață. Simți să ieși în lume, să ieși din casă și să faci lucruri pe care până acum le-ai evitat din diferite motive.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Sentimental te bucuri de magnetism, cucerești destul de ușor, însă te rezumi la flirt și joacă. În cuplu este o perioadă bună pentru a afce lucrurile diferit și a te dedica unor activități comune cu persoana iubită, cu copiii, dacă ai.

Carieră și Bani

Soarele, aflat în zodia ta, prin acel careu cu Neptun îți cere în mod deosebit să ai grijă la imaginea ta, la modul în care comunici, la ceea ce spui și mai ales la cum te afișezi în fața lumii, și aici este vorba în special de latura profesională. Ai grijă să nu-ți strici reputația! Deși ești măcinat de zona financiară, poate de o datorie, poate de un credit, încearcă să te axezi pe creșterea veniturilor și nu pe lipsa lor.

Sănătate

Cu atât de multe aspecte planetare care implică zodia ta și în plus și un Mercur retrograd aici (,ercur fiindu-ți guvernator) este foarte probabil să te simți mai obosit mental, mai stresat și acaparat de gânduri, de aceea săptămâna aceasta ar trebui să faci mai multă mișcare, să te apuci de un sport sau măcar să dansezi prin casă.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Este o săptămână care promite multe în plan sentimental. Dacă ai o relație stabilă, poți veni cu mici schimbări, cu mici surprize care să bucure partenerul și să-i readuci interesul față de viața în doi, iar dacă ești singur poți îndrăzni să faci pași spre persoana care-ți place. .

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional și financiar, s-ar putea să simți că a venit vremea unei schimbări. Dacă locul de muncă te nemulțumește, acum poți căuta unul mai bine plătit. Săptămâna aceasta ai putea avea parte de mai multe activități ca de obicei și discuțiile cu colegii pot deveni obositoare. Dacă ai o negociere de făcut, ia-ți timp de analiză înainte să dai verdictul.

Sănătate

Oboseala și stresul continuă să fie prezente în viața ta și fiecare oră muncită în plus, peste program, își va spune cuvântul. Odihnește-te mai mult și ai mai multă grijă la ceea ce mânânci. Terapiile naturiste, practicile spirituale și orice altă metodă de relaxare mentală, de exemplu yoga sau meditație, te pot echilibra în această perioadă.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Dacă simți că a rămas ceva nerezolvat în trecutul tău, ceva nedizolvat, profită de săptămâna aceasta pentru a depăși momentul. Poate fi vorba de o împăcare cu trecutul, iertând pe cineva care simți că ți-a greșit. Posibil să ai parte de o deziluzie din partea unui prieten. În cuplu nu te grăbi să tragi concluzii și ai grijă la manifestarea autorității.

Carieră și Bani

Careul dintre Soare, guvernatorul tău, și Neptun îți poate aduce destrămarea unui plan, a unui ideal avut sau o dezamăgire din partea unei persoane cu care colaborezi, a unui asociat.Deși poate fi dureros, astfel ai ocazia să vezi fața reală a cuiva în care ai avut încredere și încă mai poți redresa o situație.

Sănătate

Deși ai parte de tranzitul lui Venus prin sectorul sănătății și de Marte prin zodia ta și ar trebui să te simți în formă, săptămâna aceasta ai grijă totuși la alimentație și la asimilarea anumitor alimente.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Neptun, guvernatorul relațiilor tale, aflat chiar în sectorul relațiilor, se va afla în careu cu Soarele săptămâna aceasta și poate scoate la lumină unele probleme de cuplu pe care le-ai ascuns sau care ai crezut că nu te deranjează atât de tare. Pe de ată parte, poate fi vorba de discuții legate de oficializarea unei relații. Îți poți da seama dacă vrei sau nu vrei să continui lângă o persoană.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional, săptămâna aceasta ar trebui să ieși îm față și să te afirmi, să-ți ceri drepturile, fie financiare, fie să ceri o promovare. Este momentul unor renegocieri și revizuiri, unor reanalize ale unor colaborări pe care le ai. Dacă vei primi mai multe oferte, cel mai probabil nu vei ști pe care să o alegi, de aceea nu te grăbi și ascultă-ți intuiția.

Sănătate

În interiorul tău se luptă gândurile și ideile, iar Mercur retrograd, guvernatorul tău, le susține, de aceea este foarte posibil să te simți mai stresat și mai agitat. Ceea ce ar trebui să faci acum este să te exprimi, să scoți afară ceea ce simți și gândești pentru a nu acumula frustrări.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, s-ar putea să fii mai tentat să intri în fel și fel de aventuri romantice, însă dacă vorbim de aventuri ascunse, atunci acestea ar trebui evitate.În cuplu poți redresa o situație, te poți apropia de partener și dacă-ți place o persoană anume, îndrăznește să faci pași spre a o cuceri.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta evită investițiile majore și încearcă pe cât posibil să faci economii. La locul de muncă este mult stres, multă neclaritate în privința unor sarcini pe care le ai de îndeplinit, însă pe cât de mare poate fi stresul, pe atât de mare este și susținerea lui Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin sectorul carierei. Superiorii pot aprecia implicarea ta.

Sănătate

Încearcă să nu te lași copleșit de sentimentele și emoțiile tale, dar nici de cele ale altora. Dacă simți că ceva te doboară, evită să te frămânți și fă mai multă mișcare pentru că îți va relaxa nu doar mușchii, ci și mintea.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți aducă o poveste de iubire, s-ar putea să te îndrăgostești de o persoană care să-ți inspire stabilitate și siguranță de la prima vedere. În cuplurile de lungă durată este nevoie de răbdare și de o schimbare de atitudine, de abordare a vieții în doi.

Carieră și Bani

Încearcă să te concentrezi pe munca ta, pe responsabilitățile pe care le ai pentru că ai șanse mari să te faci remarcat de superiori. Afirmă-te chiar și printr-o idee, printr-o propunere. Nu te teme să ceri o promovare, dacă simți că o meriți. Mai multă grijă la investiții, speculații și la Cuma dministrezi banii altora pentru că există posibilitatea unor pierderi.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme, dat fiind că Marte, guveratorul tău, tranzitează zodia Leu și se simte minunat. Ai energie, bună dispoziție și foarte mult chef de distracție, însă nu exagera în acaestă privință.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Soarele, aflat în sectorul relațiilor tale, face un careu cu Neptun și s-ar putea să fii foarte indecis în privința unei situații sentimentale.S-ar putea ca această confuzie de acum să te facă să vezi o altă față a partenerului de viață și să realizezi ce vrei să faci în viitor cu relația ta. Cei singuri sunt mai dornici de pasiune, de cucerit și vor flirta fără bariere.

Carieră și Bani

Ai multe obiective de atins, lista este lungă și plină de dorințe și necesități, însă nu face eforturi supraomenești.La locul de muncă pot apărea situații stresante, care să-ți dea peste cap programul, poate fi vorba chiar și de schimbări, de noi sarcini și responsabilități care cer răbdare și atenție.Relațiile cu colaboratorii pot fi mai tensionate și nu va fi ușor să ajungeți la o viziune comună.

Sănătate

Fără îndoială că săptămâna aceasta va trebui să te odihnești mai mult. Careul Saturn-Uranus își va pune amprenta asupra stării tale de sănătate, atât la nivel fizic, cât și emoțional.Ai grijă la alimentați și profită de ultima săptămână în care Jupiter, guvernatorul tău, mai tranzitează Peștii pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Careul Saturn-Uranus îți va impacta în mod direct viața sentimentală, dat fiind că Uranus este guvernatorul tău, iar Uranus se află în sectorul iubirii. Pe de o parte, este posibil să realizezi că o situație din trecut s-a dizolvat și nu te mai doare, iar pe de altă parte, este posibil să trăiești niște incertitudini sentimentale destul de serioase.

Carieră și Bani

Impactul acestui careu se resimte și al nivel financiar și s-ar putea să treci printr-o destabilizare. Totodată, poți munci mai mult pentru a câștiga mai mult. La locul de muncă se întrevăd situații agitate, neclarități, sarcini care te iau prin surprindere și este nevoie să-ți organizezi mai atent programul de muncă.

Sănătate

Careul Soare-Neptun poate evidenția anumite probleme de sănătate cărora nu le-ai dat prea mare atenție până acum, însă partea cu plus este că poți afla și remediile.Soluțiile pot veni chiar din sfera spirituală,a terapiilor alternative și naturiste, așa că nu te teme de acest domeniu.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Este o săptămână pasională, care poate aduce multe schimbări la nivel emoțional și o mai mare apropiere de partener. Dacă ești singur, poți vedea cu alți ochi o persoană care-ți place sau poți începe să observi că cineva te place și asta să te incite și să faci pași spre aceasta. Ar fi ideal să eviți flirturile la locul de muncă, mai ales dacă unul dintre voi are alte obligații.

Carieră și Bani

S-ar putea ca responsabilitățile profesionale să-ți consume tot timpul alocat familiei și celor dragi. Săptămâna aceasta nu-ți acorda prea ușor încrederea și ai mai multă grijă la intențiile celor cu care colaborezi pentru că s-ar putea să nu fie chiar cele mai serioase.

Sănătate

Careul dintre Saturn retrograd și Uranus te poate impacta, dat fiind că Saturn se află în zodia ta și îți este guvernator al sănătății. Este nevoie să fii mai atent la alimentație și să faci mai multă mișcare. Este un moment bun să vii cu mici schimbări în aceste direcții.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 iunie 2021

Dragoste

Careul Soare-Neptun, dat fiind că Neptun este în zodia ta și-ți este guvernator, s-ar putea să aducă multe confuzii sentimentale, neclarități vizavi de un context ce vizează familia sau locuința. Este posibil ca nativii aflați la începutul unei povești de iubire să fie nesiguri pe sentimentele lor. Totuși, Venus aflată în sectorul iubirii susține manifestarea și recunoașterea sentimentelor pentru cineva.

Carierăși Bani

Săptămâna aceasta sunt posibile unele tensiuni cu superiorii și este nevoie de mai multă grijă la imagine. Negocierile pot fi un atu, mai ales dacă vei formula cerințele fără ocolișuri. Ai putere de convingere mare, deci nu te sfii, însă nici nu te aștepta ca lucrurile să se petreacă rapid.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul tău, petrece ultima săptămână de mers direct în zodia ta, așa că profită la maximum pentru a aduce îmbunătățiri în viața ta. Odihnește-te corespunzător, evită excesele și caută terapii aternative de vindecare, dacă ai o problemă legată de sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult