Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021
Horoscop iunie 2021. Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01/06/2021, 15:52

Horoscopul lunii iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În primele trei săptămâni din luna iunie 2021 ne aflăm sub energia lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, prin urmare trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, la actele care ne pică sub ochi și să evităm semnarea contractelor și achizițiile importante, mai ales de aparatură care are legătură cu comunicarea (telefon, laptop, mașină).

Un alt eveniment important al lunii va avea loc pe data de 10 iunie și va fi Luna Nouă însoțită de Eclipsa inelară de Soare din zodia Gemeni, eveniment care va veni cu revelații și conștientizări puternice pentru toți. Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, moment în care Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn, iar pe 24 iunie se petrece Luna Plina în zodia Capricorn, moment care aduce finalizări și ne oferă ocazia să culegem roadele a ceea ce am plantat la începutul acestui an.

Luna iunie se remarcă prin intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Rac, context care ne imprimă sensibilitate, romantism și nevoie de siguranță sentimentală, iar 11 iunie și Marte, planeta acțiunii, va schimba semnul și va intra în zodia Leu, zodie care-i amplifică energia luptătoare și determinismul, iar nouă ne va crește pofta de viață și entuziasmul.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Marte, guvernatorul tău, intră în sectorul iubirii și îți trezește pofta de flirt și aventură, astfel că dacă ești singur poți fi mai dornic să cucerești pe cineva. În plus, tranzitul este favorabil vieții de cuplu pentru că reaprinde pasiunea între parteneri. Posibil ca mulți Berbeci să decidă acum să se mute alături de persoana iubită. Relațiile de familie au toate șansele să se îmbunătățească și te poți împăca cu părinții dacă ai fost în conflict până acum.

Carieră

În primele trei săptămâni din lună, cât Mercur va fi retrograd în Gemeni, evită să semnezi noi contracte și fii foarte atent la negocierile pe care le faci. De preferat ar fi să le amâni pentru cânde vei avea mintea mai limpede, adică după 23 iunie. Dacă ești implicat în anumite proiecte de grup sau în mediul online, cel mai probabil va trebui să-ți pui mai mult în valoare creativitatea ca acestea să funcționeze.

Bani

Nu este exclus ca la locul de muncă pot să apară niște schimbări care să-ți impacteze veniturile sau să ți se ofere șansa de a rezolva ceva financiar care în februarie nu a fost bine gândit. Totuși, evită cheltuielile majore.

Sănătate

Atât Jupiter, cât și Neptun vor retrograda în sectorul sănătății tale și dat fiind că Mercur este guvernator al sănătății tale și el, la rândul lui, este retrograd, recomandarea pentru această lună este odihna, meditația și căutarea remediilor în zona spirituală, înțelegerea cauzelor spirituale ale bolilor pentru vindecare și ameliorare a unor afecțiuni deja cronicizate. Marte, guvernatorul tău, îți aduce poftă de viață și bucurie, însă evită să cazi pradă exceselor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Taur

Dragoste

Marte, guvernatorul relațiilor tale, se mută în sectorul comunicării și din această ipostază te susține foarte mult să comunci cu partenerul de viață într-un mod direct și onest. Poți fi maqi declarativ cu sentimentele tale, însă dacă ești singur evită să începi noi relații, cel puțin cât Mercur va retrograda. S-ar putea ca unii Tauri să conducă o prietenie spre iubire.

Carieră

Este o perioadă de tensiuni și reevaluări profesionale, o perioadă care-ți cere adaptare la nou, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu care cere continuă evoluție. În cazul unor nativi este vorba de revizuirea sau reeditarea unei situații legate de carieră și imagine care s-a petrecut în luna februarie.

Bani

Eclipsa de Soare are loc în sectorul tău financiar, acolo unde retrogradează și Mercur, prin urmare pot apărea schimbări importante legate de modul în care-ți câștigi și gestionezi finanțele. Îți pot veni idei foarte bune despre cum să-ți crești veniturile și să-ți reduci cheltuielile.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ține cont că starea emoțională poate fi mai intensă acum, mai ales dacă cineva din familie are probleme de sănătate sau tu nu ți-ai vindecat traumele din copilărie. Acum se creează premise bune pentru a depăși dureri emoționale din trecut.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în zodia ta, prin urmare vei vedea totul în ceață acum și vei fi mai interiorizat ca niciodată. Posibil ca partenerul să te perceapă mai distant, însă este o perioadă bună să stai de vorbă tu cu tine și să vezi care este viitorul relației în care te afli, mai ales că și Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, va retrograda. Nu este, însă momentul să faci cereri în căsătorie, dar nici să intentezi divorț, ci doar să analizeze și reanalizezi. În plus, Eclipsa de Soare din zodia ta poate veni cu răspunsuri sub forme absolut neașteptate la dilemele tale.

Carieră

Marele Benefic, Jupiter, va retrograda în sectorul carierei către finele lunii și va anunța o perioadă în care este necesar să-ți revizuiești țelurile și strategiile prin care vrei să le atingi. O serie de asocieri nu-ți sunt deloc profitabile și de preferat ar fi să le închei. Totodată, ai mai multă grijă la reputația ta, la imaginea ta.

Bani

Din punct de vedere financiar sunt nativi care muncesc mult și consumă multe resurse, își pun în valoare toate talentele și abilitățile, cu scopul de a face bani, însă contextul este valabil până pe 11 iunie. Un context legat de bunuri materiale, credite, partaje petrecut în februarie acum se poate reedita și poate fi rezolvat dintr-o nouă perspectivă.

Sănătate

Fără îndoială că este o lună obositoare pentru tine, care-ți aduce multă agitație mentală, ceață și fel și fel de idei care nu fac altceva decât să-ți creeze insomnii. Încearcă pe cât posibil să te odihnești corespunzător și să apelezi la tehnici de relaxare mentală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Rac

Dragoste

Este o lună destul de tensionată în plan relațional și s-ar putea să te întrebi dacă mai are rost să rămâi alături de partener sau nu. Mulți Raci luptă de trei ani pentru a-și consolida relațiile, însă sunt situații care se pare că nu mai au rezolvare. Trecutul este mult prea prezent, prin amintiri și frământări, și unele secrete pot ieși acum la suprafață sau pot fi spuse de nativi pentru a se elibera.

Carieră

S-ar putea ca luna aceasta să ți se ofere șansa de a renegocia un contract, o colaborare, posibil chiar să aibă legătură cu un context care s-a petrecut în februarie și pe care atunci nu ai știut să-l fructifici.

Bani

Este o perioadă de revizuire a sectorului financiar și chiar dacă îți vin idei ingenioase despre cum să-ți crești veniturile, ar trebui să le analizezi pe toate părțile, din toate unghiurile pentru a nu-ți scăpa ceva. Unii nativi pot scăpa acum de o datorie care le stătea pe cap și-i măcina. Marte va intra în sectorul banilor tăi și te va susține să-ți cvrești veniturile

Sănătate

Vei simți destul de intens Eclipsa de Soare, dat fiind că se petrece în sectorulo sănătății tale și implică Luna, guvernatorea ta. Este posibil să te simți fără energie, fără vlagă și să ai nevoie de mai multă odihnă și recuperare. La modul general, totuși nu ai de ce să te temi. Marte îți oferă energie până pe 11 iunie, iar ulterior, din 21 iunie intră chiar Soarele în zodia ta și te revitalizează.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Leu

Dragoste

Luna aceasta trebuie să fii mai atent la relația cu partenerul de viață pentru că se pot relua anumite contexte din februarie și va trebui să dai dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate pentru a le rezolva. Nu este exclus ca în anumite cazuri să se ajungă la rupturi. Sfârșitul de lună poate veni cu reevaluări legate de sexualitate, de finanțe comune și nu este exclus ca un fost partener să revină în viața ta.

Carieră

Din punct de vedere profesional, nu este exclus să apară schimbări neașteptate la locul de muncă, în conducerea firmei, restructurări, care să te destabilizeze. Este nevoie de o revizuire a modului de organizare inclusiv în cazul nativilor care au afaceri personale. Multe proiecte și planuri de viitor se pot da peste cap în preajma Eclipsei de Soare.

Bani

Evită să te arunci în speculații financiare sau tot soiul de manevre menite să-ți aducă câștiguri rapide. Luna aceasta evită împrumuturile, încearcă să returnezi datoriile și fii mai echilibrat cu cheltuielile. Reevalueză modul în care te raportezi la bani, fie ai tăi, fie ai partenerului.

Sănătate

Cu Marte în tranzit prin zodia ta, te vei bucura de multă energie, însă ai grijă cum o canalizezi pentru a nu te suprasolicita. Nu sunt excluse intervențiile chirurgicale și nici apariția unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Odihnește-te mai mult în perioada Eclipsei de Soare, dat fiind că Soarele îți este guvernator.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Un context trăit în februarie se poate reactualiza acum pentru a fi tratat dintr-o altă perspectivă. Pe de altă parte, finalul lunii îți poate aduce tensiuni și conflicte în cuplu și este nevoie de o reevaluare a relației cu partenerul de viață, de o revizuire a așteptărilor pe care le ai de la acesta. Unii nativi se pot împăca acum cu partenerul, dacă au fost despărțiți.

Carieră

Cu Mercur retrograd în sectorul carierei și cu Eclipsa de Soare care se petrece aici, fără îndoială că ceea ce urmează la nivel profesional este răsunător și neașteptat. Pot apărea schimbări importante care te scot din zona de confort și îți cer reevaluări și revizuiri ale direcției profesionale. Unii nativi pot primi o funcție.

Bani

Financiar stai bine, mai ales la începutul lunii, când pot veni chiar și câștiguri. Ulterior, evită împrumuturile și axează-te pe returnarea datoriilor. Nu face speculații, mai ales că Mercur, guvernatorul tău, este retrograd și poți să nu vezi prea clar situația.

Sănătate

Sănătatea ar trebui să fie prioritară luna aceasta și să ai mai multă grijă la odihnă și alimentație. Marte va intra în Leu în sectorul sănătății tale și poate reactualiza o afecțiune mai veche, de aceea ar fi indicat să nu ignori mesajele organismului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Un context sentimental cu care te-ai confruntat în luna februarie poate reveni în atenția ta pentru a-l reevalua și trata dintr-o altă perspectivă. Atât cei singuri, cât și cei care sunt în cuplu au nevoie să facă unele schimbări în modul de raportare la iubire pentru ca lucrurile să funcționeze. O ieșire în doi poate consolida relația, iar Marte în Leu le poate aduce celibatarilor ocazia unor noi pasiuni, posibil chiar cu persoane din anturaj.

Carieră

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin Rac, cariera vine în prim plan și totodată și ocaziile de a-ți îmbunătăți statutul, imaginea. Te preocupă afirmarea profesională și ai toate șansele să ieși în față și să te faci remarcat. Ceva se poate schimba într-un mod neașteptat de bun în cariera ta și vei fi uimit să vezi că-ți poți depăși limitele. Atebție însă după data de 20, când sarcinile și responsabilitățile de la muncă te pot copleși și este nevoie de reorganizare.

Bani

Evită negocoerile cât Mercur este retrograd și ai mai multă grijă la activitățile comerciale pentru că tot ce ține de vânzare/cumpărare poate fi mult îngreunat și problematic acum. În cazul nativilor care cresc profesional, pot apărea și creșteri financiare.

Sănătate

Jupiter, planeta beneficiilor, va retrograda în sectorul sănătății tale începând cu 20 iunie, de aceea este de preferat să ai mai multă grijă la sănătatea ta, să te odihnești corespunzător și să nu faci excese de niciun fel, mai ales alimentare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Pentru ca lucrurile să funcționeze în relațiile tale, va trebui să-ți reevaluezi niște tipare emoționale, traume din copilărie, situații din trecut care ți-au creat un schelet relațional greșit. Ai toată susținerea lui Venus în Rac să-ți îmbunătățești niște convingeri, principii și viziuni sentimentale. Atenție la gelozii în cuplu, la manipulări și infidelități. Intimitatea este o temă care necesită revizuire, dar și modul în care-ți administrezi bugetul comun cu partenerul de viață.

Carieră

Pot apărea evenimente neprevăzute care țin de cariera ta, în special de imaginea profesională și s-ar putea să fii nevoit să te readaptezi din mers. O vei face și Marte te va susține în tranzitul său prin Rac în tot ce ține de cariera ta. Vei avea determinarea necesară să-ți atingi obiectivele propuse.

Bani

Este o perioadă de reanaliză financiară. Nu face împrumuturi, noi credite, ci renegociază dobânda celor vechi, asigură-te că ești la zi cu taxele, impozitele, asigurările și alte cotizații. Nu este exclus să treci printr-un moment de criză, să apară niște schimbări neplanificate legate de situația conturilor tale, însă vei avea capacitatea de a-i face față.

Sănătate

Eclipsa de Soare te susține să te debarasezi de frici, angoase, dependențe și vicii și să-ți cureți sufletul. Ceva care te-a împovărat poate fi acum lăsat în spate și o vizită la psiholog sau orice altă terapie prin puterea cuvântului te poate ajuta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Sectorul relațiilor este amprentat nu doar de retrogradarea lui Mercur, ci și de Eclipsa de Soare, prin urmare în viața de cuplu pot apărea crize. Este momentul să faci reevaluări, să vezi dacă te afli alături de cine trebuie pe această direcție și mulți nativi pot decide să rupă o legătură, în timp ce alții să o consolideze. De preferat ar fi să nu faci acum cereri în căsătorie. Pentru nativii singuri, reluarea comunicării cu un fost partener sau cu o persoană dragă poate fi de bun augur.

Carieră

Unele colaborări profesionale pot fi puse la încercare în această lună și nu este exclus să închei niște contracte care nu-ți aduc beneficiile așteptate. Evită pe cât posibil negocierile cât timp Mercur este retrograd sau, chiar dacă negociezi, evită să semnezi contractul pentru că nu va fi de durată.

Bani

Se întrevăd nemulțumiri financiare și nu este exclus ca un context din februarie să se reediteze acum pentru a fi reconsiderat. Posibil să realizezi că muncești prea mult pe bani prea puțini. Evită să faci cheltuieli prea mari acum.

Sănătate

Te bucuri de susținerea lui Marte în Leu pentru că vei avea energie și entuziasm să faci chestii noi, însă Venus în tranzitul prin Rac poate scoate la iveală niște traume mai vechi, niște temeri, angoase, dependențe, oricum ceva ce ții ascuns de multă vreme și refuzi să vezi că te doare și te blochează. Ai mai multă grijă la regimul alimentar și nu face excese către finele lunii, când Jupiter, guvernatorul tău retrogradează.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Saturn, guvernatorul tău, va reface un careu cu Uranus din sectorul iubirii, aspect care poate aduce din nou în fața ta un context petrecut în luna februarie pentru a fi reanalizat. Nu este exclus ca unii nativi să se simtă neapreciați și să-și dorească schimbări radicale în cuplu. Totuși, Venus în Rac susține îmbunătățirea relațiilor de lungă durată, iar Marte în Leu reaprinde pasiunea și alungă monotonia din cuplu, însă atenție la gelozii și posesivități.

Carieră

Cu Mercur retrograd în casa muncii, acolo unde se petrece și Eclipsa de Soare, s-ar putea să ai parte de niște schimbări bruște la locul de muncă care să-ți ceară o reevaluare completă și o revizuire a programului, a sarcinilor și a modului în care le rezolvi. Mulți nativi pot decide că este momentul să pornească pe altă direcție.

Bani

Banii sunt o problemă luna aceasta, însă prima recomandare este să eviți cheltuielile majore și speculațiile financiare. Sunt posibile tăieri salariale, limtări legate de încasările tale și banii pot veni mult mai greu acum, de aceea s-ar putea să apelezi la economii, însă nu te grăbi la împrumuturi.

Sănătate

Cu Mercur retrograd în sectorul sănătății ai nevoie de mai multă grijă la alimentație, la odihnă și la stilul de viață. Este o perioadă bună să faci schimbări în rutina zilnică astfel încât să ai parte de mai mult timp pentru relaxare. Nu ignora mesajele organismului și mergi la medic dacă este nevoie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Cu Mercur retrograd în sectorul iubirii, acolo unde va avea loc și o Eclipsă de Soare, se întrevăd schimbări bruște și neașteptate în viața ta sentimentală, dar și în relația cu copiii, care vor veni cu reevaluări serioase. Este momentul să-ți redefinești niște tipare și atitudini sentimentale pentru ca lucrurile să funcționeze și cei singuri să poată lega noi relații. Nu este nici pe departe momentul să intri în povești de iubire. În plus, Marte în Leu va activa sectorul relațiilor și sunt posibile tensiuni serioase în cuplu. Mai multă flexibilitate și grijă la modul de impunere a autorității.

Carieră

Și relațiile profesionale pot trece prin momente de cumpănă și neînțelegeri, însă te bucuri din plin de tranzitul lui Venus în Rac prin sectorul muncii, aspect care te susține să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii și să-ți eficientizezi munca. Poți avea parte de unele beneficii la locul de muncă, iar nativii care caută să se angajeze pot primi acum o ofertă bună.

Bani

Jupiter va retrograda începând cu 20 iunie în sectorul tău financiar și-ți poate aduce unele limitări legate de bani, de aceea este nevoie să-ți faci o reevaluare serioasă la acest capitol și să eviți excesele și cheltuielile nesăbuite.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este o lună care poate aduce multă agitație sufletească. Posibil ca un context din februarie să se reediteze acum și să-ți aducă apăsări emoționale. Unii nativi ar trebui să-și verifice traumele din copilărie, să vadă ce anume le afectează siguranța emoțională și astfel să găsească remediul unei suferințe interioare mai vechi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2021, zodia Pești

Dragoste

Mercur retrogradează în sectorul familiei și dincolo de tensiunile cu părinții și de nevoia de reevaluare a atitudinii față de cei dragi, este nevoie să-ți revizuiești tiparele emoționale pe baza cărora îți alegi partenerii, mai ales în cazul acelor nativi care nu pot lega relații de lungă durată. Ai multe de rezolvat tu cu tine, mai ales din ultimii 12 ani de viață, iar Jupiter, guvernatorul tău, în retrogradare prin zodia ta, îți va evidenția ce anume trebuie vindecat. Venus va intra în Rac și va activa chiar sectorul iubirii tale, deci șansele celor singuri de a începe noi relații sunt mult mai mari. Totodată, în cuplu este vorba de mai mult romantism, emoție, sensibilitate și empatie, atitudini care consolidează relația.

Carieră

Marte în Leu va activa sectorul muncii tale și-ți va aduce mult spor în activitățile întreprinse, dar și multă determinare în atingerea scopurilor. Unii nativi pot învăța lucruri noi, pot deprinde noi skilluri, în timp ce alții își pot schimba locul de muncă. Evită totuși să semnezi noi contracte cât timp Mercur retrogradează pentru că nu vor avea viață lungă respectivele colaborări.

Bani

Marte îți guvernează sectorul financiar și intră acum în sectorul muncii, deci vei avea tendința de a munci mai mult pentru a-ți câștiga banii. Poate fi un tranzit resimțit din plin de nativii care sunt plătiți la comision sau la orele lucrate pentru că aceștia vor tinde să stea peste program și să exagereze pentru a-și crește veniturile.

Sănătate

Marte în Leu îți aduce multă energie și ar trebui să o canalizezi constructiv pentru a nu te suprasolicita. Este o perioadă foarte bună pentru sport, pentru mișcare fizică. Posibil ca afecțiuni mai vechi să iasă acum la suprafață pentru a fi tratate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului