VIDEO | Horoscopul zilei de 22 februarie 2022. „Scorpionii” sunt neliniștiți

Publicat: 22/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 22 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna, proaspăt intrată în semnul Scorpion, formează aspecte bune cu Jupiter din zodia Pești, însă și aspecte tensionate cu Uranus din Taur și cu Saturn din zodia Vărsător.

Această configurație astrologică ne predispune la trăiri emoționale intense, mai ales cauzate de limitările cu care ne confruntăm din cauza altora.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să te frămânți cu privire la o situație financiarp în care trebuie să recuperezi niște bani sau bunuri sau să faci niște plăți. Posibil ca unele planuri făcute cu prietenii să nu se materializeze astăzi. În plus, ia în calcul că nu este cea mai potrivită zi să investești în proiectele și planurile pe care le ai. În cuplu, ai mai multă grijă la gelozie și la posesivitate.

Horoscop zilnic Taur

Luna va trece și astăzi prin sectorul relațiilor tal, însă nu face aspecte prea bune de aceea riscul de conflict cu partenerul este foarte mare. Posibil să dezvolți gelozii și neîncrederi, suspiciuni și starea emoțională să nu fie cea mai bună. De asemenea, aceste trăiri și simțiri le vei avea și față de cei cu care desfășori activități profesionale sau cu care ai de negociat ceva.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu ai parte de o zi prea bună la locul de muncă și nici nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere al sănătății. S-ar putea să fii luat prin surprindere de vești și sarcini suplimentare și să fii nevoit să stai peste program. Grijă la odihnă. Contextul zilei îți poate pune la încercare nervii și rezistența la stres.

Horoscop zilnic Rac

Guvernatoarea ta, Luna, trece și astăzi prin sectorul tău afectiv, însă nu face aspecte bune cu restul planetelor, ceea ce te predisoune la trăiri emoționale intense, pătimașe. Posibil să dai naștere unor suspiciuni, gelozii și neîncrederei. Te deranjează limitările altora și este posbil să se dea peste cap niște planuri făcute cu persoana iubită sau copiii.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să apară situații neprevăzute la locul de muncă care îți dau progamul peste cap și te agită. Familia are nevoie de tine, partenerul are pretenții pe de altă parte și nu vei ști cum să te împarți pentru a mulțumi pe toată lumea. Starea emoțională poate fi mai dezechilibrată astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară

Nu prea ai chef de stat la povești și de dezbătut subiecte din care nu ai nimic de învățat. Azi ai o viziune mai rigidă asupra situațiilor și nu este deloc un moment potrivit să negociezi ceva sau să porți dezbateri, discursuri. Vei fi chiar conflictual dacă vei fi obligat să faci compromisuri sau să iei decizii insuficient analizate.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să te îngrijorezi pentru o plată sau să ai parte de cheltuieli neprevăzute care pe moment te agită. Poate fi vorba și de o decizie financiară pe care ai luat-o și pe care acum o regreți. Evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna tranzitează zodia ta, însă astăzi formează aspecte care te pot răscoli emoțional și îți pot induce o stare de neliniște, mai ales dacă ai probleme cu familia sau ești solicitat profesional prea mult. Pot să apară tensiuni și cu partenerul sau chiar între părinți și partener.

Horoscop zilnic Săgetător

Nu te simți în apele tale și s-ar putea ca gândurile, amintirile sau poate chiar o întâlnire, o discuție cu cineva din trecut să te agite. Bine ar fi să nu crezi tot ce auzi fără să verifici. Unii nativi pot fi scoși din ritmul lor de lucru de fel și fel de sarcini neplanificate sau de discuții cu colegii, cu superiorii care le strică starea de spirit.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea ca un prieten sau asociat să te dezamăgească și să te gândești serios dacă mai merită încrederea ta. Unii nativi pot cheltui bani pentru a susține niște proiecte sau planuri făcute cu prietenii sau cu persoana iubită. Poți fi forțat de un context să faci unele cheltuieli neplanificate.

Horoscop zilnic Vărsător

Tensiunile cu superiorii pot ajunge la apogeu. S-ar putea ca responsabilitățile prea mari pe care ești nevoit să le preiei să-ți aducă tensiuni cu cei dragi din cauza lipsei de timp pe care o dedici familiei. va fi foarte greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală și cel mai probabil renunți la tine.

Horoscop zilnic Pești

Este foarte probabil să fii surprins de ceea ce auzi astăzi, fie de la un prieten, fie asociat. S-ar putea să te lupți pentru credințele tale, pentru adevărul tău și să fii dezamăgit de principiile de viață ale altora. Unii nativi pot primi niște vești mai puțin plăcute, însă nu ar trebui să le dea crezare fără să le verifice.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Moment ISTORIC în România. Intră în vigoare oficial pe 31 martie: Vom avea drepturi depline
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată