VIDEO | Horoscopul zilei de 4 iunie 2022. „Leii” sunt plini de viață

Publicat: 04/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 4 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Leu și va forma aspecte de susținere cu planetele din Berbec, dar și aspecte tensionate cu planetele din Taur.

Deși este weekend și ne dorim să ne distrăm, să ne bucurăm mai mult de micile plăceri ale vieții, s-ar putea ca unele responsabilități să nu ne dea prea multă libertate de mișcare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna trece prin sectorul distracțiilor și tendința ta va fi să cheltui peste măsură. Cel mai probabil, vei scoate bani din portofel pentru a-i răsfăța pe cei dragi. Nu depăși bugetul alocat pentru weekend într-o singură zi.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să-ți petreci ziua liberă acasă sau la o reuniune de familie, înconjurat de cei dragi. Ai grijă la tendința de a răscoli trecutul și de a da naștere unor conflicte. Ține cont că, odată începute, vor fi cu greu aplanate.

Horoscop zilnic Gemeni

Este o zi ideală să te întâlnești cu prietenii și să stai la povești. Ai grijă că nu toate informațiile care îți ajung la urechi sunt adevărate, prin urmare nu lua în calcul prea mult bârfele.

Horoscop zilnic Rac

Azi nu te baza prea mult pe planurile făcute cu prietenii pentru că se pot schimba. Nu va fi nimeni de vină în mod special, așa că nu ar trebui să te superi. Încearcă să nu dai bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Leu

Luna trece prin zodia ta și-ți aduce o stare generală de bună dispoziție. Vei avea chef să îți petreci ziua după bunul tău plac, poate chiar să pleci într-o călătorie. Ai grijă totuși la conflictele cu persoanele care au autoritate în viața ta.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi nu te simți în apele tale și s-ar putea ca oboseala strânsă în timpul săptămânii să-și spună cuvântul. Cel mai probabil, mulți nativi vor renunța la planurile făcute pentru a se odihni. De asemenea, s-ar putea ca niște gânduri negativiste să-ți dea târcoale.

Horoscop zilnic Balanță

Profită de contextul astrologic al zilei și dedică-te unor activități distractive împreună cu partenerul. Este un moment bun să redescoperi persoana de alături și să-ți faci planuri de viitor împreună cu aceasta.

Horoscop zilnic Scorpion

Se întrevede o zi destul de conflictuală în cuplu și s-ar putea ca tensiunile să ia naștere din cauze financiare, poate cheltuieli prea mari, sau din cauza unor secrete care ies la suprafață. Încearcă să găsești un echilibru între ce îți dorești tu și ce își dorește cealaltă persoană.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să resimți o stare de oboseală mai accentuată, mai ales dacă în timpul săptămânii te-ai suprasolicitat. Chiar și așa, asta nu te împiedică să ieși din casă și să te distrezi. Unii nativi pot pleca într-o călătorie împreună cu partenerul.

Horoscop zilnic Capricorn

Ziua de astăzi poate veni cu activități gospodărești pe care le-ai tot amânat. Nu este exclus ca persoana iubită să-ți facă reproșuri din cauza faptului că nu-i dedici suficient timp și suficientă atenție.

Horoscop zilnic Vărsător

Bun astăzi va trebui să te împarți între familie și viața de cuplu. Încearcă să găsești o soluție de compromis astfel încât să-ți mulțumești și părinții și partenerul. Cel mai bine ar fi să faci un plan care să includă ambele tabere.

Horoscop zilnic Pești

Azi nu prea ai răbdare să asculți și punctul de vedere al celorlalți și ești destul de neatent în discuții. Ai grijă că lipsa de concentrare se poate vedea și în desfășurarea sarcinilor zilnice. În plus, tot din neatenție poți pierde bani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase