Imagini rușinoase! Ce făcea acest tânăr, ziua în amiaza mare, pe o stradă din centrul orașului Constanța

Imagini rușinoase! Ce făcea acest tânăr, ziua în amiaza mare, pe o stradă din centrul orașului Constanța
Sursa FOTO: Replica de Constanta
Publicat: 28/01/2023, 10:41
Actualizat: 28/01/2023, 15:07

Fenomenul ”Zombie” a luat amploare în numeroase oraşe din România, sute de tineri fiind surprinşi sub efectul drogurilor care îi paralizează. În cazul unora dintre ei, drogurile folosite sunt substanţe etnobotanice care se găsesc pe piaţa neagră.

Este și cazul unui tânăr din Constanța care a fost surprins într-o stare avansată de letargie pe stradă din centrul orașului, blocând traficul și având o poziție ciudată a corpului, scrie replicaonline.ro.

Acesta mergea cocoșat, exact în felul în care merg tinerii care consumă acele substanțe psihoactive de tip „Spice”, extrem de periculoase pentru sănătatea oricui. Din cauza substanțelor chimice interzise, drogurile respective creează efectul de „Zombie”, despre care auzim tot mai des în ultima vreme.

Băiatul se comportă exact ca un „zombie” și merge pe mijlocul șoselei, blocând traficul. La un moment dat, acesta se îndreaptă către trotuar, imediat după ce bărbatul e claxonat de șoferul în fața căruia mergea.

Când a ajuns aproape de trotuar, tânărul „zombie” s-a împiedicat de bordură și a căzut, apoi s-a ridicat robotic și și-a continuat drumul în aceeași manieră înfricoșătoare.

Sursa FOTO: Replica de Constanta

Este indicat ca, cine observă, mai ales pe domeniul public, astfel de cazuri, să înștiințeze Centrul de Prevenire, Evaluare şi consiliere Antidrog Constanţa pentru ca oamenii aflați în această condiție precară să fie ajutați, pentru că, în caz contrar, ei pot deveni un real pericol pentru societate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase