Incendiu la Spitalul din Sighetu Marmaţiei. Mai mulţi pacienţi şi personal medical au fost evacuaţi din secția „Primiri Urgențe”

Incendiu la Spitalul din Sighetu Marmaţiei. Mai mulţi pacienţi şi personal medical au fost evacuaţi din secția „Primiri Urgențe”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 14/06/2022, 22:21
Actualizat: 14/06/2022, 22:22

Un incendiu a izbucnit, marți seară, Spitalul din Sighetu Marmaţiei. Mai mult pacienţi şi personal medical de la Primiri Urgenţe au fost evacuaţi. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Maramureş, a luat foc acoperişul unei anexe a spitalului şi au intervenit patru echipaje de stingere de la Detaşamentul de pompieri Sighetu Marmaţiei.

Nu au fost semnalate victime până în acest moment. Incendiul a fost lichidat, însă a distrus circa 20 de metri pătraţi din acoperis. De asemenea, cinci pacienţi care care erau în Unitatea de Primiri Urgenţe şi personalul medical de acolo au fost evacuaţi, potrivit Adevărul.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase