Ludovic Orban a împărțit flori în Parlament, fără mănuși: „Nu pot fi un transmițător al bolii. M-am spălat pe mâini”

Ludovic Orban a împărțit flori în Parlament, fără mănuși: „Nu pot fi un transmițător al bolii. M-am spălat pe mâini”
Publicat: 01/03/2021, 13:41

Ludovic Orban a împărțit flori în Parlament pentru a bucura doamnele și domnișoarele, cu ocazia venirii primăverii. Președintele Camerei Deputaților a afirmat că nu poate transmite virusul, în contextul în care nu a purtat mănuși.

Totodată, el a mai adăugat că spălarea și dezinfectarea mâinilor a devenit deja un obicei.

Ludovic Orban: „Personal, nu pot fi un transmițător chiar dacă nu port mănuși”

„E 1 martie, a venit primăvara. Cred că orice doamnă, domnișoară se bucură să primească flori, mărțișoare. V-am spus, în ceea ce mă privește pe mine, chiar nu pot fi un transmițător. De altfel, chiar dacă nu port mănuși, m-am spălat cu spirt pe mâini. Dezinfectarea mâinilor mi-a devenit deja un obicei, portul măștii și celelalte măsuri de precauție.” – a spus Ludovic Orban într-o conferință de presă.

Ionel Dancă și deputatul Costel Barbu le-au urat, astăzi, jurnaliștilor o primăvară frumoasă și le-au oferit lalele și zambile în ghiveci doamnelor și domnișoarelor.

Vlad Voiculescu a venit cu o serie de recomandări în contextul zilelor de 1 și 8 matrie. Întrebat dacă în școli se pot oferi flori și Mărțișoare, ministrul a răspuns cu un citat din Biblie.

„Să definim “este liber”… Aș răspunde cu un citat din Biblie: Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos!”, a declarat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătăţii a spus că mânușile ar fi o soluție bună de 1 martie

Totodată, întrebat dacă le recomandă elevilor să dea mărţişoare, ministrul Sănătăţii a răspuns că mânușile ar fi o soluție bună.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că ministerul nu a trimis nicio recomandare privind purtarea mănușilor de protecție în momentul oferirii de flori sau mărțișoare de 1 martie.