Luiza Melencu, abuzată de propriul bunic?! Alexandru Cumpănașu, acuze incredibile: “Există plângeri penale. Am înregistrări!”

Luiza Melencu, abuzată de propriul bunic?! Alexandru Cumpănașu, acuze incredibile: “Există plângeri penale. Am înregistrări!”
Luiza Melencu, abuzată de propriul bunic?! Alexandru Cumpănașu, acuze incredibile: “Există plângeri penale. Am înregistrări!”
Publicat: 09/01/2021, 10:52

Alexandru Cumpănașu îl acuză pe Stelian Iordache că și-a abuzat propria nepoată, pe Luiza Melecu, precizând că are probe și indicii care să-i susțină afirmațiile.

Unchiul Alexandrei Măceșanu lansează o serie de acuzații fără precedent la adresa bunicului Luizei Melencu, una dintre fetele despre care se presupune că ar fi fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Mai exact, Alexandru Cumpănașu susține că Stelian Iordache ar fi profitat în mai multe rânduri de nepoata lui, anunțând că are și dovezi în acest sens.

Domnului Iordache îi transmit atât: am și eu înregistrări cu persoane, cu martori care vorbesc despre infracțiunile pe care acesta le-a comis asupra nepoatei dumnealui. Înțeleg și vreau să se verifice de către organele abilitate…

Eu nu vin să-l jignesc, dânsul folosește jigniri la adresa mea, fără să aibă nici o noimă. Fără mine și implicarea mea era cercetat în continuare de către Parchet pentru răpirea nepoatei sale.

Fără ca eu să mă implic, să mă lupt cu toate instituțiile statului, cum se întâmplă acum, acest om era în continuare târât ca un infractor”, a dezvăluit Alexandru Cumpănașu într-un live pe contul de Facebook.

Alexandru Cumpănașu: “Și-a abuzat nepoata. Am dovezi suficiente!”

În continuare, Alexandru Cumpănașu susține că au existat plângeri penale făcute pe numele lui Stelian Iordache, în care bărbatul era acuzat că ar fi abuzat-o pe Luiza Melencu. Unchiul Alexandrei Măceșanu face apel la poliție să verifice această informație.

Astăzi este vedetă de televiziune, își dă aere la televizor și are tot felul de păreri politice. Probabil că interese sau bani l-au motivat să facă aceste declarații și eu vă spun acum, în premieră și dumnealui va avea din partea mea aceste lucruri puse în scris: am suficiente dovezi de la persoane care-l cunosc și indicii că acest om, din păcate, și-a abuzat nepoata!

Vreau să verifice organele de cercetare penală dacă la poliția de acolo, din sat, sau din altă parte, au existat plângeri depuse de familia dumnealui, pentru că și-ar fi abuzat nepoata”, a mai precizat unchiul Alexandrei Măceșanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase