Marcel Ciolacu: „PSD le va prezenta românilor un bilanț cinstit și realist al celor 6 luni de guvernare”

Marcel Ciolacu: „PSD le va prezenta românilor un bilanț cinstit și realist al celor 6 luni de guvernare”
Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu / Sursa: Alexandra Pandrea / Gândul
Publicat: 25/05/2022, 19:03

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut o postare pe Facebook în care spune că joi partidul pe care îl conduce va prezenta românilor un „bilanț cinstit” în care va arăta ce au făcut în primele șase luni de guvernare.

„Mâine, PSD le va prezenta românilor un bilanț cinstit și realist al celor 6 luni de guvernare. Nu vrem să fardăm realitatea. Știm care sunt greutățile oamenilor și ce așteptări au de la noi.

Nu vor fi vorbe mari, ci adevăruri simple. Este un moment în care nu facem promisiuni, ci aducem argumente. În care explicăm, din nou, de ce vrem să folosim toate resursele necesare pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie și pentru a susține dezvoltarea firmelor românești.

Este un raport onest în fața românilor, așa cum cred că trebuie să facă orice guvernare serioasă și responsabilă”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că la finalul lunii iunie va face o evaluare a miniștrilor din Guvern în care va lua în calcul toate jaloane atinse și țintele asumate din PNRR

„Astăzi se împlinesc 6 luni de când am preluat guvernarea. Este un prilej să putem să privim cu optimism către obiectivele pe care ni le-am asumat. Nu o să facem un bilanț astăzi, pentru că am convenit ca această activitate să aibă loc la sfârșitul lunii iunie, din motive și argumente cât se poate de obiective.

De cealaltă parte, până la sfârșitul lui iunie avem obligația să finalizăm cele 58 de apeluri din 69, ca atare este foarte important și de aceea am amânat această evaluare pentru finele lunii iunie, pentru că va depinde de îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.