Marcel Ciolacu: ”PSD va susține activ Republica Moldova pe tot parcursul procesului de integrare”

Marcel Ciolacu: ”PSD va susține activ Republica Moldova pe tot parcursul procesului de integrare”
Publicat: 03/03/2022, 21:00
Actualizat: 02/04/2022, 09:36

Maia Sandu – președintele Republicii Moldova, a inițiat demersurile pentru aderarea la Uniunea Europeană, iar Marcel Ciolacu consideră că este vorba despre o ”veste foarte bună”.

Partidul Social Democrat (PSD) este alături de Republica Moldova și de președintele Maia Sandu, iar acest sprijin va fi oferit nu numai în Parlamentul European, ci și ”la nivelul familiei politice social-democrate europene”.

”Demersul inițiat de Maia Sandu privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană este o veste foarte bună!

PSD va susține activ Republica Moldova pe tot parcursul procesului de integrare care va urma, atât la nivelul familiei politice social-democrate europene, cât și în Parlamentul European”, a precizat Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe pagina sa de Facebook.

”Republica Moldova, prioritate pe agenda Uniunii Europene”

Clasa politică din România, scrie Marcel Ciolacu în mediul online, trebuie să aibă ca ”obiectiv asumat” integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Mai mult, liderul social-democraților consideră că un astfel de demers trebuie susținut printr-un mesaj ferm și trebuie să rămâne o ”prioritate” pe agenda UE.

”Integrarea europeană a Republicii Moldova trebuie să fie obiectivul asumat deschis la nivelul întregii clase politice din România. Este nevoie de un mesaj ferm din partea noastră pentru a menține Republica Moldova ca prioritate pe agenda Uniunii Europene”, a mai notat Marcel Ciolacu în mediul online.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult