Marian Drăgulescu, uimit de tehnologia toaletelor în Tokyo: „Nimeni nu a avut curajul să apese pe acele butoane“

Marian Drăgulescu, uimit de tehnologia toaletelor în Tokyo: „Nimeni nu a avut curajul să apese pe acele butoane“
Publicat: 24/07/2021, 00:04

Gimnastul Marian Dragulescu a fost surprins după ce a descoperit tehnologia din toaletele japoneze. Sportivul este prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo,

Gimnastul a postat pe contul său de Instagram un material în care prezintă cum arată toaleta din camera sa de hotel, fiind încurcat în multiplele opțiuni pe care le avea capacul de WC. Acesta s-a amuzat și de faptul că instrucțiunile pentru aerul condiționat erau doar în limba japoneză.

“Japonezii au cele mai tari capace de WC, haideţi să vă arăt şi vouă. Au venit şi cu instrucţiuni pe ele, dacă vreți și instrucţiuni mai în detaliu. Interesant.

Bineînteles că nimeni nu a avut curajul să apese pe acele butoane că nu ştii ce te stropeşte şi unde te stropeşte”, a spus sportivul pe rețeau socială.

“De asemenea, avem şi la aerul condiţionat instrucţiuni. Ştiti pe ce buton să apăsaţi? Avem și mai multe instrucțiuni sub acest capac”, a continuat el, confuz de ceea ce scria pe telecomanda aparatului de aer condiționat.

Reguli stricte la Jocurilor Olimpice 2021

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, care vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august, se vor desfăşura în condiţii foarte stricte. Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au dezvăluit noi reguli foarte stricte, cu o lună înainte de ceremonia de deschidere.
Participanţii la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor trebui să se aştepte la următoarele măsuri de siguranţă: oricine înregistrează o temperatură a corpului peste 37,5 grade în timpul a două verificări separate nu va putea intra. Persoanele cărora le va fi refuzat accesul nu îşi vor primi banii înapoi.
Spectatorii vor avea dreptul să aplaude, ​​dar nu îi vor putea încuraja pe sportivi, nici „să intre în contact direct cu alţi spectatori”. Totodată, nu vor putea solicita autografe, să fluture steguleţe sau să aclame. Şi consumul de alcool le va fi interzis „pentru a atenua cât mai mult posibil preocupările publicului”, a explicat preşedintele Tokyo 2021.