Matei are nevoie de noi! Un îngeraș de numai cinci ani, diagnosticat cu tumoare pe creier. Părinții și-au epuizat toate resursele

Matei are nevoie de noi! Un îngeraș de numai cinci ani, diagnosticat cu tumoare pe creier. Părinții și-au epuizat toate resursele
Publicat: 29/11/2022, 11:52
Actualizat: 29/11/2022, 11:55

Matei are nevoie de noi! Un îngeraș de numai cinci ani a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier și are nevoie de ajutor! Părinții și-au epuizat toate resursele, iar Matei deja a suferit o operație pe creier. 

Matei Grigoraș, un băiețel de numai cinci ani, a fost diagnosticat recent cu o tumoră pe creier. Copilașul a suferit deja o operație, iar în urma analizelor s-a constatat că tumora este de tip malign, așadar va fi nevoie de tratament îndelungat și o luptă acerbă cu boala cumplită.

Matei are nevoie de sânge, dar și de orice ajutor pe care îl puteți oferi pentru ca micul înger să se facă bine și să se întoarcă la viața sa, alături de părinții săi care îl iubesc enorm.

Cazul lui Matei a fost distribuit și în mediul online:

”MALIGN: acesta este verdictul medicului! Fac această postare în speranța că vom primi ajutor și ca veți fi cu toții la sentimentul nostru. Aceasta postare este despre un copil minunat, un înger cu suflet pur, care nu cunoaște frica. Este un copil puternic având în vedere ca a trecut deja printr-o operație și îl așteaptă alta, căci boala cruntă nu își ia „ghearele” momentan de pe el, din păcate. MATEI GRIGORAȘ,  un băiețel de 5 ani, cu multe vise frumoase de la grădinița nr. 40 din București, din clasa pinguinilor, are nevoie acum de ajutorul nostru, al tuturor. O TUMOARE PE CREIER a pus stăpânire pe el din nefericire și are nevoie de sânge începând de luni, după a 2-a operație, părinții sunt epuizați, nu mai au nici o resursă. Va implor să nu rămâneți nepăsători și sa ajutați cu orice puteti: sa donați sânge menționând numele copilului: MATEI GRIGORAȘ la SPITALUL MARIE CURIE (BUDIMEX), cu bani, cu sfaturi de încurajare pentru părinți, cu absolut orice puteți dumneavoastră! Haideți sa nu rămânem nepăsători și sa ne gândim dacă am fi fost și noi în situația lor!”

Pentru cei care pot ajuta, contul bancar al mamei este:

RO82INGB0000999904215443 Elena Grigoraș (0734 201 144)

De asemenea, se poate dona sânge la oricare dintre centrele de donație, însă cu menționarea numelui copilului ( MATEI GRIGORAȘ) și spitalul (MARIE CURIE) la care este internat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase