„Micutzu” explică scandalul în care a fost implicat pe Calea Victoriei: „În mine s-au strâns niște frustrări. În acel moment, am văzut negru și am reacționat” (VIDEO)

Publicat: 17/08/2021, 23:24
Actualizat: 18/08/2021, 20:43

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, cu numele de scenă „Micutzu”, a explicat marți seară, prin intermediul unui material video postat pe Youtube, ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost implicat într-un scandal pe Calea Victoriei.

„Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c…turile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări”, a spus, printre altele, actorul Cosmin Nedelcu.

Acesta mai afirmă că băiatul care îl înjură în video, îmbrăcat în negru, a făcut acest lucru mai mult de un minut și jumătate, cu Poliția de față.

Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică. Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a mai spus Micutzu.

Scandalul a avut loc, în noaptea de duminică spre luni (15/16 august), în faţa unei terase de pe Calea Victoriei.

”A început un mare scandal la terasă. Când a ajuns la terasă un bărbat a ridicat mâinile în semn de pace. S-au auzit ţipete s-a auzit un geam spart, după care o altă persoană care îl însoţea pe Micutzu a luat o masă şi a încercat să intre prin geamul securizat al magazinului. În magazin erau baricadate cel puţin trei persoane, o mamă cu un copil de trei ani”, a povestit un martor, citat de Știrile Pro TV.

Scandalul a continuat inclusiv după sosirea echipajelor de poliţie, care au reuşit cu greu să-i potolească pe cei implicaţi. Totul a fost filmat de martori, iar aici poți să vezi imaginile din acea noapte!

Într-un final, Micutzu a fost urcat în maşina Poliţiei şi dus la secţie, în calitate de martor, unde a dat explicaţii în legătură cu cele petrecute. La secţia de poliţie au mai ajuns trei persoane implicate în scandal, fiind înregistrate plângeri din ambele părți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Regele Charles e din ce în ce mai rău! S-au activat planurile de înmormântare! Apropiații...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Criza climatică crește frecvența valurilor oceanice mortale, indică un studiu