Mihai Fifor, după a doua zi de proteste: ”Cei care sunt în stradă NU sunt nici teroriști, nici mafioți, nici analfabeți, nici lipsiți de educație!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Mihai Fifor, după a doua zi de proteste: ”Cei care sunt în stradă NU sunt nici teroriști, nici mafioți, nici analfabeți, nici lipsiți de educație!”
Mihai Fifor, după a doua zi de proteste: ”Cei care sunt în stradă NU sunt nici teroriști, nici mafioți, nici analfabeți, nici lipsiți de educație!”

Protestele anti-restricții din mai multe orașe ale României induc o tensiune crescândă, atât la nivel social, cât și politic, iar opoziția susține că guvernarea de dreapta nu reușește să ia măsurile care se impun în această perioadă de criză medicală acută, reacția de nemulțumire a oamenilor fiind firească în acest context în care ”nevoile oamenilor” trec în plan secund.

Deputatul PSD Mihai Fifor scrie pe pagina sa de Facebook că aceste proteste sunt un rezultat al greșelilor făcute, constant, de cei aflați la guvernare, iar românii sunt ”frustrați”, ”disperați” și și-au pierdut încrederea în guvernanții care nu fac altceva decât să joace ”alba-neagra” cu soarta României. Acestea sunt motivele esențiale pentru care oamenii protestează, luptându-se, practic, cu ”aroganța și disprețul vădit al guvernanților”.

”Românii au ieșit din nou în stradă, cu miile. La Arad, București, Timișoara, Constanța, Craiova, Brăila, Sibiu și exemplele pot continuaÎi scot în stradă frustrarea, disperarea, neîncrederea în cei care se joaca albaneagra cu soarta țării de un an și jumătate.

Îi scot în stradă aroganța și disprețul vădit al guvernanților față de oameni, față de nevoile lor. ”Teroriști”, ”mafioți”, ”needucați”așa îi văd și îi cataloghează guvernanții pe românii care își strigă disperarea în stradă”, acuză deputatul PSD Mihai Fifor în postarea de pe pagina sa de socializare.

Mihai Fifor: ”Vă vor matura cu tot cu posturile voastre calde, cu amante, consilieri…”

Mihai Fifor adoptă un ton extrem de dur în această postare, etichetându-i pe guvernanți drept ”ticăloși”, cu atât mai mult cu cât aceștia, la rândul lor, ar pleca de la premisa falsă că protestatarii sunt ”teroriști”, ”mafioți” sau ”analfabeți”. Ceea ce, concluzionează deputatul PSD, nu este decât o jignire suplimentară a românilor.

Protestele au ca punct de reper doar disperarea, mai scrie Mihai Fifor, argumentându-și, punctual, afirmația.

”Nu, ticăloșilor, cei care sunt în stradă NU sunt nici teroriști, nici mafioți, nici analfabeți, nici lipsiți de educație! Sunt oameni îngroziți de ziua de mâine, pentru și-au pierdut locurile de muncă, pentru prețurile au explodat la toate produsele și la toate utilitățile.

  • Sunt disperați pentru au copii pe care nu au cu cine îi lase acasă în vacanțele voastre haotice și pentru , un an întreg, v-ați jucat cu destinele copiilor lor.
  • Sunt disperați pentru nu mai au încredere în sistemul sanitar și nu știu în cine și în ce mai creadă.
  • Sunt furioși pentru văd jefuind țara de un an și jumătate în vreme ce ei mor cu zile, în vreme ce ei nu mai au loc de muncă, în vreme ce nu mai au o speranță pentru ziua de mâine.

Asta îi scoate în strada pe români, ticăloșilor și hoților! Haosul și dezastrul pe care le-ați produs în țară”, avertizează Mihai Fifor în mediul online.

”Și, dacă nu veți încerca măcar pricepeți de ce sunt românii în stradă, vor matura cu tot cu posturile voastre calde, cu amante, consilieri, consilii de administrație, funcții bine plătite, cu tot!

Pricepeți, Cîțule, Orbane, Barna, Cioloș și toată gașca voastră? Ar fi bine da”

Mihai Fifor

BOMBĂ! I-a oferit 500 de euro pentru o oră de amor. Este soţie de fotbalist...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Lora și-a PRINS iubitul în fapt! Cu ce i-a GREȘIT Ionuț Ghenu de l-a luat...
Fabuloasă vizită a lui Michael Jackson, din 1999, la echipa patronată de fostul „socru” al...
Restricţii pe litoral de 1 Mai. Până la ce oră vor avea voie turiştii să...
Ucraina cere sprijinul NATO contra Rusiei. Kievul evocă angajamentul summitului de la Bucureşti
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Un virolog care a lucrat pentru Bill Gates avertizează că vaccinarea în masă ar putea...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
Femeia pe care ELENA Ceaușescu o voia MOARTĂ cu orice chip. „Trebuie să mă SCĂPAȚI...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Ce moștenire a lăsat Prințul Philip. Averea uriașă pe care a avut-o
Mesajul uluitor lăsat de un bărbat pe un site pentru adulți după ce și-a găsit...
Cozmin Gușă, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Adrian Năstase m-a...
Reacțiile adverse după vaccinare înseamnă că dezvolți mai mulți anticorpi. Ce se întâmplă cu cei...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Care este cel mai nesănătos aliment din lume, pe care majoritatea românilor îl mănâncă în...
Inchide