Mircea Bravo, la podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar: „Sunt un narcisist” | VIDEO

Publicat: 14/10/2022, 18:10

Celebrul vlogger Mircea Bravo a fost invitat la podcast-ul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar și a vorbit, printre altele, despre modul în care a decis să facă entertainment.

Mircea a vorbit despre motivele pentru care a ales o carieră în entertainment.

El spune că se consideră „un narcisist” și că a vrut să își transforme energia în ceva constructiv.

„M-am făcut entertainer pentru că sunt un narcisist. Sunt un narcisist și am vrut să dau o valoare, să pun toată energia asta într-un sens pozitiv. De mic mi-am dorit să fiu în centrul atenției, mi-am dat seama pe parcurs că vreau să fiu în centrul atenției și dacă e de bine, și dacă e de rău, așa că m-am gândit, un om narcisist ca mine ce poate să facă? Hai să fac conținut prin care să binedispun lumea și poate aduc un plus pentru societate. Și datorită acestui lucru sunt acum un om destul de normal în conversațiile cu ceilalți. Pentru că altfel aș fi «ce am făcut eu, fii atent ce tare-s eu». Și m-aș lăuda într-una. Dar datorită faptului că primesc atenție, acum sunt destul de echilibrat”, spune Mircea Bravo.

Mircea Bravo: Scopul meu nu e să dau lovitura și apoi să renunț

Mircea mai spune că activitatea sa îi aduce satisfacții și că nu a avut ca scop doar să dea lovitura și apoi să facă altceva.

„Pentru mine e dream job, eu asta fac. Multă lume mă întreabă «bă, dar te-ai gândit să renunți? Dacă nu mergea treaba?». Dar nu exista așa ceva, că nu mergea treaba, eu o făceam în timpul liber și în timpul zilei adunam deșeuri, dar după-masă făceam asta, asta îmi plăcea. Adunam plastic pe care îl duceam la colectare selectivă. Ce vreau să spun este că dacă nu aș fi făcut bani din chestia asta, aș fi făcut-o în timpul meu liber și opt ore pe zi aș fi lucrat ceva cât să mă susțină. Dar nu fac umor cât să dau lovitura și după aia să mă apuc să construiesc blocuri. Ăsta e scopul final”, mai spune el.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase