Momente de groază pentru o elevă din București, urmărită până în lift de un individ necunoscut. „Eram paralizată de frică” | VIDEO

Publicat: 08/04/2022, 15:48
Actualizat: 12/04/2022, 18:55

O elevă din București a sunat îngrozită la numărul de urgență 112 după ce a fost urmărită de un bărbat necuoscut, care a intrat după ea în scara blocului și mai apoi în lift. Victima a povestit polițiștilor tot ce s-a întâmplat.

Fata, elevă în clasa XII-a la un liceu din Sectorul 2, se întorcea, marți, de școală, în jurul orei 12.30. Ajunsă în fața blocului, aceasta a sunat la interfon, pentru ca mama ei să-i deschidă.

Nici nu și-a dat seamă că în spatele ei apăruse de nicăieri un bărbat înalt de aproximativ doi metri, îmbrăcat într-o pereche de colanți trei sferturi și o bluză de trening.

Amabil, acesta a întrebat-o dacă are cheie, însă tocmai atunci mama victimei a răspuns și a deschis ușa blocului. Bărbatul a intrat pășind în urma elevei și s-a grăbit să urce cu aceasta în lift.

„Mi s-a părut suspect după cum mă privea. L-am intrebat unde vrea să urce, iar el a ezitat. Atunci am fost sigură că nu caută pe nimeni în bloc, pe mine mă vânează. Eram paralizată de frică”, a declarat fata, pentru Gândul.

S-a studiat atent în oglida liftului

Aceasta susține că necunoscutul s-a prefăcut că apasă butonul corespunzător pentru etajul VII și i-a întins mâna întrebând-o cum o cheamă. Apoi, individul a insistat să știe dacă tânăra locuiește în blocul respectiv sau daca a venit doar în vizită, așa cum este, de alfel, cazul lui.

Ajunsă la etajul VI, acolo unde locuiește, eleva a ieșit din lift și a alergat direct la mama ei, care a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Așa cum reiese și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului și din lift, după ce tânăra a reușit să scape, așa zisul vizitator a coborât la parter, după ce, în prealabil, s-a studiat cu atenție în oglinda montată în lift, după care a părăsit imobilul în grabă.

Ulterior, aceasta a mers însoțită de mama ei la Secția 9 Poliție, unde a depus o plângere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase