VIDEO | Prima imagine cu Eriksen, după ce a fost scos din ghearele morții. Fotbalistul s-a prăbușit pe teren la EURO 2020 și a fost resuscitat minute în șir – UPDATE

VIDEO | Prima imagine cu Eriksen, după ce a fost scos din ghearele morții. Fotbalistul s-a prăbușit pe teren la EURO 2020 și a fost resuscitat minute în șir - UPDATE
Jucătorul Christian Eriksen/ Foto: Profimedia
Publicat: 12/06/2021, 20:34
Actualizat: 13/06/2021, 01:56

UPDATE! Potrivit unei imagini realizate de Gettyimages şi postată de zeci de utilizatori de pe Twitter, fotbalistul a fost scos de pe teren conştient. „Slavă Domnului, Christian Eriksen pare conștient și este în drum spre spital!”, se arată într-un mesaj pe Twitter, alături de poza fotbalistului pe targă.

Știrea inițială. Momente cumplite la Copenhaga, în al treilea meci de la Euro 2020. Mijlocașul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și a primit minute bune îngrijiri medicale, fără să dea semne vitale. Medicii i-au făcut fotbalistului și masaj cardiac, fără ca acesta să reacționeze, transmite ProSport.

UPDATE 19:57. Eriksen este scos de pe teren pe targă, sub încurajările fanilor.

UPDATE 19:56. Comentatorul ProTV anunță că „Meciul e suspendat de către UEFA”.

Danemarca a debutat la Euro 2020 într-un meci cu Finlanda. Partida a avut parte de un moment cumplit. Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și a primit îngrijiri medicale timp de mai multe minute.

Meciul a fost întrerupt la cererea celor de la UEFA.

EURO 2020. Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe teren în minutul 41 al meciului Danemarca-Finlanda, transmite ProSport.

Min. 43: Momente dramatice spre finalul primei reprize. Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, și-a pierdut cunoștința și este resuscitat în aceste momente.

Danemarca-Finlanda: 0-0

Mijlocașul lui Inter nu a fost lovit de nimeni, dar a rămas inconștient pe gazon și nu a mai putut respira. Medicii încearcă să-i salveze viața și au apelat inclusiv la defibrilator.

Jucătorii Danemarcei sunt șocați și au format un scut în jurul lui Eriksen, pentru a-l proteja de blițurile jurnaliștilor.

Suporterii de pe stadionul din Copenhaga sunt și ei șocați. Mulți dintre ei plâng. Meciul este întrerupt.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult