GÂNDUL LIVE. Morți suspecte în Craiova! Două persoane au fost la control, la o clinică privată, dar au decedat subit. Poliția a deschis o anchetă

Publicat: 26/11/2020, 08:41
Actualizat: 26/11/2020, 14:05

Două persoane, un bărbat și o femeie, care s-au prezentat, miercuri seara, pentru un control la o clinică privată din Craiova au încetat din viață la scurt timp. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz! Imagini de la fața locului au fost difuzate în emisiunea Gândul LIVE.

În cazul bărbatului în vârstă de 79 de ani, IPJ Dolj a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Acestat fusese la clinică alături de fiicele lui, iar la ieșirea din unitatea medicală i s-a făcut rău. Din păcate, nu a mai putut fi salvat.

În această seară, polițiști din cadrul Secției 3 Politie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Calea Bucuresti din Craiova, în fața unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care efectuau manevre de resuscitare a unui bărbat de 79 de ani, din Craiova, însă fără rezultat, fiind din pacate, constatat decesul acestuia. Trupul bărbatul de 79 de ani a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabirea cu exactitate a cauzei decesului. În această cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Morți suspecte la o clinică privată din Craiova. O femeie a decedat în incinta unității medicale

La scurt timp, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Strehaia, și-a dat ultima sulfare în respectiva clinică privată. De precizat că între ea și bărbat nu exista nicio legătură.

De asemenea, la scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta clinicii respective, a decedat o femeie de 66 de ani, din Strehaia. Femeia figura în evidenţele medicale cu afecţiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

De asemenea, anchetatorii au precizat că femeia suferea de afecţiuni cardiace.