O femeie din Marea Britanie venit în România pentru a deveni VRĂJITOARE. Este convinsă că fantoma fostului soț o bântuie

O femeie din Marea Britanie venit în România pentru a deveni VRĂJITOARE. Este convinsă că fantoma fostului soț o bântuie
O femeie de 40 de ani din Marea Britanie a călătorit până în România pentru a se face vrăjitoare, convinsă fiind că fantoma fostului soț o bântuie / Sursa foto: The Mirror
Publicat: 11/04/2024, 14:58

Brocarde, o femeie de 40 de ani, din Marea Britanie, a venit până în România pentru a deveni vrăjitoare. Ea este convinsă că fantoma fostului soț o bântuie.

Britanica s-a aventurat și a mers la marginea Bucureștiului pentru a o vizita pe cea mai renumită vrăjitoare din România, Mihaela Minca.

Brocarde a descoperit că are puteri paranormale și, pentru a-și înțelege și controla „magia interioară”, a zburat o zi în România pentru a deveni vrăjitoare. Femeia susține că a fost căsătorită cu o fantomă și avea nevoie de o vrajă pentru a fi protejată împotriva diavolului și a fostului ei „partener”, un soldat victorian, pe nume Edwardo, conform The Mirror.

Vrajă specială pentru a alunga răul

Femeia din Marea Britanie spune că a divorțat după doar un an de mariaj, acuzând spiritul de infidelitate. Brocarde a devenit vrăjitoare în încercarea de a înțelege de ce poate comunica cu spiritele și poate percepe lucruri pe care alții nu pot.

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, pentru că o astfel de perspectivă personală asupra vrăjitoriei mi-a sporit înțelegerea spiritualității.

A fost o experiență extraordinară să fiu înconjurată de o astfel de energie feminină pozitivă și a fost înălțător să particip la vrăjile și ritualurile lor. Nu mă așteptam să am vreo vrajă asupra mea, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil. Ceva m-a condus în România, indiferent dacă crezi au nu în vrăjitorie. M- ajutat să cred în mine și să urmez destinul care mi-a fost stabilit.

Vrăjitoarele cred că nimic nu se întâmplă fără motiv. Și eu cred asta. Știam că viața de după Edwardo nu va reveni niciodată la „normal” și sunt de acord cu asta, cred că a existat un motiv pentru care am început să comunic cu spiritele și nu mi-e teamă că învăț mai multe despre diferite culturi în fiecare zi, iar viața este o aventură acum!”, a spus femeia din Marea Britanie.

Vrăjitoarele i-au oferit lui Brocarde un talisman pentru a o proteja împotriva răului, care consta din trei elemente sacre care nu pot fi separate. De asemenea, au vorbit despre experiențele ei de a fi bântuită de fostul ei soț, așa că au conceput o vrajă specială pentru a alunga răul și a o proteja de a fi rănită de fantome.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale