Nou regulament pentru parcările de reședință din Sectorul 3

Nou regulament pentru parcările de reședință din Sectorul 3
Publicat: 28/06/2022, 16:06
Actualizat: 28/06/2022, 16:08

Robert Negoiță – primarul Sectorului 3 – a găzduit luni, 27 iunie, în sala cinematografului Gloria, o întâlnire cu cetățenii interesați de noul regulament pentru parcările de reședință, aflat, în prezent, în dezbatere publică.

Primarul i-a informat pe cei prezenți despre modificările care vor fi aduse actualului regulament și i-a invitat pe cetățeni să vină cu propuneri. Aceste propuneri urmează a fi analizate și incluse în noul regulament.

Pe perioada dezbaterii, mai mulți cetățeni au ridicat diferite probleme:

  • notificarea posesorului locului de parcare în caz de neplată
  • modul în care ar trebui să se facă noile atribuiri
  • probleme conexe cu acest domeniu al parcărilor de reședință

Primarul Robert Negoiță a fost însoțit de echipa de la Direcția Parcări din cadrul primăriei, toate propunerile la obiect fiind noptate pentru a putea fi analizate și introduse în noul regulament.

Pe parcursul dezbaterii a fost identificată și o problemă specifică celor care locuiesc la case în Sectorul 3, iar primarul Robert Negoiță a propus ca regulile de parcare de reședință pentru această categorie de cetățeni să fie discutate într-o altă întâlnire.

ANUNȚ IMPORTANT pentru cetățenii Sectorului 3 care domiciliază la case!

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, îi invită, miercuri – 29 iunie, începând cu ora 18.00 – pe toți cetățenii care domiciliază la case și care sunt interesați de locurile de parcare de reședință și de noul regulament la o dezbatere la sediul Primăriei Sectorului 3 din Calea Dudești nr. 191.

Noul regulament poate fi consultat AICI.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult