Nuntă cu TIR-ul la Strehaia, „spartă” de polițiști. Remorca mastodontului a fost transformată în ring de dans

Nuntă cu TIR-ul la Strehaia, „spartă” de polițiști. Remorca mastodontului a fost transformată în ring de dans
sursa foto: Captură
Publicat: 16/05/2022, 08:54

Nuntă ieșită din comun la Strehaia, județul Mehedinți, unde nuntașii au venit la biserică cu TIR-ul.

Desfășurarea evenimentului a fost atent planificată. Socrii mari au pus în TIR inclusiv canapele și fotolii, pentru ca mirii și nașii să stea cât mai confortabil.

Remorca TIR-ului a devenit un adevărat ring de dans, dar petrecerea a fost „spartă” de polițiști.

Sursa foto: Captură

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că nu era vorba despre o căsătorie, ci despre o promisiune de logodnă între doi minori.

În cele din urmă, amenda a fost încasată doar de șoferul TIR-ului, pentru nerespectarea regulilor privind transportul de persoane.

Sursa foto: Captură

„Având în vedere imaginile prezentate în spațiul public, Compartimentul Relații Publice al IPJ Mehedinți este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a dispus verificări cu privire la evenimentul din orașul Strehaia.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani.

Conducătorul autotrenului a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu modificările și completările ulterioare, pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule.

De asemenea, au fost informați reprezentanții DGASPC Mehedinți.”, transmite IPJ Mehedinți.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase