O Dacia 1300, încărcată până la refuz cu bagaje, a fost surprinsă pe drumul de întoarcere din Grecia: „Mare grijă, mașinile de epocă sunt căutate, poți rămâne fără ea, așa că parchează numai în locuri păzite”

O Dacia 1300, încărcată până la refuz cu bagaje, a fost surprinsă pe drumul de întoarcere din Grecia: „Mare grijă, mașinile de epocă sunt căutate, poți rămâne fără ea, așa că parchează numai în locuri păzite”
Sursa foto: Facebook/Forum Grecia
Publicat: 26/08/2022, 18:26
Actualizat: 26/08/2022, 18:26

O fotografie cu o mașină Dacia 1300, cu numere de România, care se îndreaptă din Grecia către Ruse a devenit virală pe rețelele sociale. Poza a fost distribuită și pe un grup dedicat vacanțelor în Grecia, fără a se preciza, însă, ziua în care a fost făcută.

În imagine apare un automobil cu numere de Neamț, încărcat până la refuz cu bagaje. O româncă a postat fotografia pe un grup de pe Facebook, alături de descrierea: „Plec în Grecia”, ironizându-l pe șofer.

În secțiune de comentarii a postării, câțiva români au confirmat că au văzut, la rândul lor, mașina în Grecia: „Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60 de km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 km/h. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin”.

Fotografia a atras, însă, și ironii din partea unor internauți, care s-au distrat copios pe seama postării de pe grupul Forum Grecia.

„Mare grijă, mașinile de epocă sunt căutate, poți rămâne fără ea, așa că parchează numai în locuri păzite”, „El cerea ieri o planetară de Dacia la cineva care ajunge în Samothraki?”, „Să mai puneți postări de genul ăsta, să mai râdem de cei mai săraci ca noi ca să ne simțim bogați, deștepți și superiori”, au scris câțiva dintre internauți.

„Pfaaaai, niciun stres că îi fură careva mașina!”, „Să sperăm că nu-i sparge nimeni mașina să-i fure casetofonul!”, „Ai uitat frigiderul!!!”, „Pun pariu că are la el un set de bujii, fișe cu capac delco, curea și o pompă de apă”, sunt alte comentarii în care șoferul este ironizat.

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre internauți consideră că nu e cazul ca șoferul să fie luat peste picior, cât timp mașina este verificată și se află într-o stare tehnică bună. „Și vi se pare ceva de râs în această imagine? Păcat de d-voastră. Sunt ferm convins, că la un moment dat în viața d-voastră numai cu așa ceva vă deplasați, asta dacă aveați și așa ceva”, „Atâta timp cât merge și este pusă la punct, de ce nu!!! Cunosc persoane care au făcut pana prostului cu BMW, sau nu au bani de o cola. Vacanță plăcută!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate la postare.

„Sunt convinsă că cei care au râs (printre care și eu) au râs de faptul că mașina este arhiplină și aplecată de partea dreapta, nu de marca mașinii sau de faptul că este folosită”, „Bravo lor, mai merge vreo 10 ani așa bine întreținută”, „Oricum arată bine mașina față de ale multor greci”, sunt alte comentarii lăsate de internauți.

Șoferul Daciei 1300 a primit și numeroase încurajări în comentariile de la postare: „Bravo lui ptr curaj!! Pun pariu că are la el un set de bujii, fișe cu capac delco, platină, curea și o pompă de apă”, „Bravooo lui, felicitãri!!!! Sigur nu trebuie să scoată din buzunar mii de euro pentru reparaţii”, „Bravo, important este că pleacă, nu contează cu ce!”.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?