O femeie a fost arestată după ce s-a filmat în timp ce înghite un hamster, în schimbul unei doze de cocaină

O femeie a fost arestată după ce s-a filmat în timp ce înghite un hamster, în schimbul unei doze de cocaină
O femeie a fost arestată după ce s-a filmat în timp ce înghite un hamster, în schimbul unei doze de cocaină / Foto colaj: Pixabay / Captură Facebook
Publicat: 24/06/2022, 22:44

O femeie a fost arestată pentru violență împotriva animalelor, după ce s-a filmat în timp ce înghite hamsterul fetiței sale, pentru a primi o doză de cocaină.

Americanca se filmează inițial în timp ce ucide animalul, care îi aparținea fiicei sale.

Ulterior, aceasta lasă capul pe spate și înghite hamsterul, după care bea o sticlă de apă. Totul pentru a primi droguri.

Poliția din Lincolnshire a confirmat că femeia a fost arestată, joi, după o anchetă a RSPCA, organismul care se ocupă de infracțiunile de violență asupra animalelor în SUA.

Femeia a fost eliberată, dar rămâne sub investigația poliției, scrie mirror.co.uk.

„Am arestat o femeie de 39 de ani, după ce am fost sesizați cu privire la o filmare șocantă, pusă pe internet, care implică uciderea unui hamster. Femeia din Grantham a fost arestată de polițiști ieri (23 iunie), după o anchetă RSPCA. A fost eliberată, dar este cercetată în continuare”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției.

Un purtător de cuvânt al RSPCA i-a încurajat pe toți cei care descoperă clipul video cu uciderea hamsterului în mediul online să îl raporteze la administratorii platformei.

„Este un videoclip extrem de violent și facem tot posibilul să elucidăm exact ce s-a întâmplat, alături de poliție.

Nu ne sunați cu privire la aceste imagini, ci doar dacă aveți informații despre incident.

Raportați aceste imagini la administratori, nu distribuiți și nu comentați la ele, deoarece contribuiți la creșterea numărului de vizualizări și unii dintre utilizatori vor fi expuși conținutului cu puternic impact emoțional”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult