O femeie a murit, după ce a fost înjunghiată în casă, în Pantelimon. Apelul la 112 a fost făcut de copilul ei minor

Publicat: 16/10/2022, 08:55
Actualizat: 16/10/2022, 09:19

O femeie de ani a murit după ce a fost înjunghiată în piept, manevrele de resuscitare ale paramedicilor chemați de copilul ei minor în ajutor fiind în zadar.

Agenții Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov au fost sesizați sâmbătă seara, prin apel 112, de către un minor, care le-a spus că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din orașul Pantelimon.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști orașului Pantelimon pentru activitățile specifice din competență, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului, potrivit IPJ Ilfov.

Soțul a ajuns în custodia polițiștilor

La adresă a ajuns și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei.

Potrivit polițiștilor, în imobil au fost găsiți copilul minor, în vârstă de 14 ani, și soțul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în custodia polițiștilor de sâmbătă seara.

„În cauză, a fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități specifice. La fața locului s-au deplasat si polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Ilfov.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase