O femeie de 64 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de fina ei cu un topor. Apelul la 112 l-a dat chiar agresoarea. „Era în stare de șoc”

O femeie de 64 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de fina ei cu un topor. Apelul la 112 l-a dat chiar agresoarea. „Era în stare de șoc”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 21/05/2022, 10:52
Actualizat: 21/05/2022, 11:16

O femeie de 64 ani a fost lovită în cap cu muchia unui topor chiar de fina sa, o femeie în vârstă de 40 ani. Poliția face verificări în acest caz, mai ales că cele două nu au mai avut până acum niciun conflict.

„La data de 21 mai a.c., în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din comuna Filipeștii de Pădure, cu privire la faptul că ar fi agresat pe cineva.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat în zona indicată, fiind identificată adresa în cauză, iar, în interiorul locuinței, a fost găsită o femeie, în vârstă de 64 de ani, care se afla în stare de inconștiență”, a transmis Poliția Prahova.

Totodată, lângă casă a fost depistată o femeie, în vârstă de 40 de ani, în stare de șoc, care a declarat polițiștilor că aceasta ar fi comis agresiunea. Este vorba chiar de fina bătrânei agresate.

Femeia de 64 de ani a fost preluată de un echipaj medical, fiind transportată la spital.

„În cauză, polițiștii Serviciului Investigații Criminale continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat”, a transmis Poliția Prahova.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult