O italiancă a dezvăluit furia pe care o simte pentru propriul copil, după ce acesta a comis o crimă pentru un pachet de țigări: „N-o să-l iert niciodată. Trebuie să-și asume responsabilitatea pentru faptele lui”

O italiancă a dezvăluit furia pe care o simte pentru propriul copil, după ce acesta a comis o crimă pentru un pachet de țigări: „N-o să-l iert niciodată. Trebuie să-și asume responsabilitatea pentru faptele lui”
Sursa foto: lastampa.it
Publicat: 13/07/2022, 17:57

O mamă din Italia, al cărei fiu este acuzat că a ucis un bărbat pentru un pachet de țigări, și-a manifestat furia pe care o simte pentru acesta. Într-un interviu pentru publicația La Stampa, femeia a dezvăluit că nu-și va ierta copilul pentru fapta comisă și nici nu îl va vizita în închisoare.

Simona Buonanoce este mama a cinci copii, printre care și Francesco, tânărul în vârstă de 20 de ani, care a comis teribila crimă. În urmă cu câteva zile, acesta la ucis pe Augusto Bernardi, un bărbat în vârstă de 56 de ani, la Torino, pentru un pachet de țigări.

„Nu îl iert, n-o să-l iert niciodată. Are 20 de ani, este adult. Trebuie să-și asume responsabilitatea pentru faptele lui. Am făcut până acum pentru el tot ce a fost posibil. Am crescut singură cinci băieți. Am încercat să-i stabilesc lui Francesco niște reguli. În ultimele săptămâni chiar am crezut că se îndreaptă”, a declarat femeia.

În ultimele zile, Simona a relatat că fiul său a fost mai liniștit, nu a ieșit în oraș și a fost concentrat pe muncă. „Eram uimită că nu mai iese noaptea. Am gândit: Uite, ce bun este. Stă acasă pentru că știe că mâine trebuie să se trezească devreme. Eram liniștită. De aceea am plecat atunci din Torino. Dacă știam că se poate întâmpla una ca asta, nu l-aș fi lăsat singur”, a precizat femeia.

„Eu cred că nici nu și-a dat seama de ceea ce a făcut… Problema este că nu numai că și-a distrus lui viața, ci și pe a noastră. Știam că mai devreme sau mai târziu va face prostii, dar nu credeam că este capabil să ucidă. Am sunat la poliție de mai multe ori”, a menționat Simona Buonanoce.

Italianca a explicat că fiul ei mai fura, din când în când, însă nu era deloc violent. Cu toate acestea, femeia a recunoscut că spera ca, la un moment dat, fiul ei să primescă o lecție și să să fie arestat pentru furt. Potrivit La Stampa, Francesco se afla sub influența drogurilor în noapte în care a comis crima.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că era la fereastră atunci când Augusto Bernardi, victima, i-a cerut o țigară. Franceso a relatat că a coborât să-i ofere țigara, însă acesta a vrut să-i smulgă din mână tot pachetul. În acel moment, între cei doi a avut loc o încăierare, iar Francesco a constatat, ulterior că nu are telefonul. Furios, acesta l-a lovit pe bărbat, suspectându-l că el i l-a furat.

De asemenea, Francesco a precizat că victima încă respira atunci când i-a spus unei femei să sune la ambulanță. La scurt timp, a fost declarat și decesul bărbatului, iar Francesco a fost arestat de polițisti. Mâhnită, Simona, mama sa, a menționat că nici măcar nu-l va vizita la închisoare.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult