O maşină cu trei bărbaţi a căzut în Dunăre. Unul s-a salvat, ceilalți doi sunt căutați de scafandri

O maşină cu trei bărbaţi a căzut în Dunăre. Unul s-a salvat, ceilalți doi sunt căutați de scafandri
Publicat: 03/07/2021, 10:21
Actualizat: 03/07/2021, 11:52

O mașină a plonjat, vineri noaptea, în Dunăre. În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani. Unul dintrei ei a reuşit să se salveze, însă ceilalţi doi nu au fost găsiţi.

Potrivit ISU Ialomiţa, în jurul orei 3.35, pompierii au fost alertaţi prin 112 că în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani. Dintre aceştia, un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalţi 2 au rămas captivi în interior.
Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare şi în cel mai scurt timp, au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială şi o barcă, aceştia executând misiuni de monitorizare.
La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti. Salvatorii au început căutările cu barca pneumatică imediat cum s-a luminat.
“La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa, care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti. (…) În sprijin au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Misiunea este în dinamică”, se mai arată în comunicatul ISU Ialomiţa.
Până acum cei doi bărbaţi nu au fost găsiţi.