O polițistă care era programată pentru o intervenţie la coloană la Spitalul „Foișor” riscă să rămână paralizată

O polițistă care era programată pentru o intervenţie la coloană la Spitalul „Foișor” riscă să rămână paralizată
Ion Marinela, în vârsta de 49 de ani, din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu, urma sa fie operată la Spitalul Foișor din București. Foto: Facebook/ snppc.ro
Publicat: 10/04/2021, 19:35
Actualizat: 11/04/2021, 17:38

Pacienții programați pentru o intervenție chirurgicală se pot confrunta cu o situație care le poate pune sănătatea în pericol. Criza locurilor de la spitale i-a obligat pe apropiații acestora să găsească alternative.

Un  agent şef de poliţie în Giurgiu este unul dintre cazurile programate pentru o intervenţie la coloană la „Spitalul Foișor” .

Apropiații încearcă să găsească alternative

Cazul său este popularizat pe contul de Facebook al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual.

„Colega noastră, Ion Marinela, în vârsta de 49 de ani, din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu, urma sa fie operată, având indicație urgenta la Spitalul Foișor din București, însa acesta, așa cum majoritatea ați văzut în mass-media, a fost transformat in spital Covid.

În spitalele private din tara, intervenția costa peste 10.000 euro iar la alte spitale de stat nu mai are timpul necesar sa ajungă, având in vedere programările foarte târzii din cauza pandemiei,va expira valabilitatea investigațiilor si analizelor preoperatorii efectuate şi nu orice spital poate realiza implantul de care are nevoie.

Singura șansă ar fi o intervenție in Turcia, care costă 6000 euro. Intervenția presupune implantarea unei proteze si a unor șuruburi de susținere a coloanei, și intervenția asupra unor stenoze si a unor operații anterioare care in timp au creat alte probleme.

Colega noastră a mai suferit in urma cu câțiva ani de un neoplasm mamar, are un copil minor în întreținere şi are nevoie de ajutorul nostru. În cazul in care nu efectuează operația, exista riscul de paralizie a membrelor inferioare.

Cine poate sa fie de ajutor donând oricât de puțin, o poate face in contul RO 40RNCB0145037091530004,deschis pe numele surorii sale, Ion Mihaela (0771504266), Banca Comercială Română”, precizează Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual.

Aproximativ 90 de pacienți internați în Spitalul de Ortopedie Foișor din Capitală au fost evacuați, vineri seară, după o decizie ce fusese aprobată cu doar câteva ore înainte de transformare în unitate suport COVID-19. Unii dintre pacienți au fost redistribuiți la alte spitale din Capitală și transferați cu salvările sau cu mașinile personale, imaginile cu bolnavii pe tărgi care sunt urcați noaptea în ambulanțe fiind șocante.

Pacienți cu forme grave de COVID acuză că sunt refuzați la internare în București

Creșterile cazurilor COVID-19 a făcut ca persoanele infectate cu SARS-CoV-2 să se lupte pentru un pat. Pacienți cu forme grave de Covid-19 nu sunt acceptați pentru a fi internați în spitale, deși au nevoie de tratament, oxigen și monitorizare.

Mai mult, aceștia sunt îndemnați să semneze că nu vor să li se facă investigațîi.

O astfel de situație s-a desfășurat la un spital din București. Deși saturatia din sânge era scăzută, o femeie a fost trimisă acasă, unde nu avea masca de oxigen. Deși îi era recomandată internarea, bolnavă cu SARS-CoV-2 a fost urcată într-o ambulanță.

Fiica pacienților: ”La diagnosticul mamei scrie: formă severă cu potenţial evolutiv şi se recomandă internarea. Oxigenul, la mama, 91”.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
EXCLUSIV | El este presupusul amant al Irinei! Cu el l-a 'tradus' pe Dragne
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
EXCLUSIV | El este presupusul amant al Irinei! Cu el l-a 'tradus' pe Dragne
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
O firmă din Constanța APROVIZIONEAZĂ BANCA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI cu BRÂNZĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Lovitură uriașă pentru Ungaria! Undă de șoc de la Bruxelles. Ungurii sunt terminați
Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...