O polițistă care era programată pentru o intervenţie la coloană la Spitalul „Foișor” riscă să rămână paralizată

Redactor:
Florentina Dinu
O polițistă care era programată pentru o intervenţie la coloană la Spitalul „Foișor” riscă să rămână paralizată
Ion Marinela, în vârsta de 49 de ani, din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu, urma sa fie operată la Spitalul Foișor din București. Foto: Facebook/ snppc.ro

Pacienții programați pentru o intervenție chirurgicală se pot confrunta cu o situație care le poate pune sănătatea în pericol. Criza locurilor de la spitale i-a obligat pe apropiații acestora să găsească alternative.

Un  agent şef de poliţie în Giurgiu este unul dintre cazurile programate pentru o intervenţie la coloană la „Spitalul Foișor” .

Apropiații încearcă să găsească alternative

Cazul său este popularizat pe contul de Facebook al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual.

„Colega noastră, Ion Marinela, în vârsta de 49 de ani, din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu, urma sa fie operată, având indicație urgenta la Spitalul Foișor din București, însa acesta, așa cum majoritatea ați văzut în mass-media, a fost transformat in spital Covid.

În spitalele private din tara, intervenția costa peste 10.000 euro iar la alte spitale de stat nu mai are timpul necesar sa ajungă, având in vedere programările foarte târzii din cauza pandemiei,va expira valabilitatea investigațiilor si analizelor preoperatorii efectuate şi nu orice spital poate realiza implantul de care are nevoie.

Singura șansă ar fi o intervenție in Turcia, care costă 6000 euro. Intervenția presupune implantarea unei proteze si a unor șuruburi de susținere a coloanei, și intervenția asupra unor stenoze si a unor operații anterioare care in timp au creat alte probleme.

Colega noastră a mai suferit in urma cu câțiva ani de un neoplasm mamar, are un copil minor în întreținere şi are nevoie de ajutorul nostru. În cazul in care nu efectuează operația, exista riscul de paralizie a membrelor inferioare.

Cine poate sa fie de ajutor donând oricât de puțin, o poate face in contul RO 40RNCB0145037091530004,deschis pe numele surorii sale, Ion Mihaela (0771504266), Banca Comercială Română”, precizează Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual.

Aproximativ 90 de pacienți internați în Spitalul de Ortopedie Foișor din Capitală au fost evacuați, vineri seară, după o decizie ce fusese aprobată cu doar câteva ore înainte de transformare în unitate suport COVID-19. Unii dintre pacienți au fost redistribuiți la alte spitale din Capitală și transferați cu salvările sau cu mașinile personale, imaginile cu bolnavii pe tărgi care sunt urcați noaptea în ambulanțe fiind șocante.

Pacienți cu forme grave de COVID acuză că sunt refuzați la internare în București

Creșterile cazurilor COVID-19 a făcut ca persoanele infectate cu SARS-CoV-2 să se lupte pentru un pat. Pacienți cu forme grave de Covid-19 nu sunt acceptați pentru a fi internați în spitale, deși au nevoie de tratament, oxigen și monitorizare.

Mai mult, aceștia sunt îndemnați să semneze că nu vor să li se facă investigațîi.

O astfel de situație s-a desfășurat la un spital din București. Deși saturatia din sânge era scăzută, o femeie a fost trimisă acasă, unde nu avea masca de oxigen. Deși îi era recomandată internarea, bolnavă cu SARS-CoV-2 a fost urcată într-o ambulanță.

Fiica pacienților: ”La diagnosticul mamei scrie: formă severă cu potenţial evolutiv şi se recomandă internarea. Oxigenul, la mama, 91”.

Pe stadion doar cu vaccin sau test! Premierul a anunţat condiţiile ca fanii să intre...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Cum poate să arate Ilinca Vandici în costum de baie! A atras toate privirile...
Dieta cu care Scarlatescu a dat jos 50 de kilograme! Pare greu de crezut, dar...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
BOMBĂ! Prima măsură pe care o va lua Prințul Charles când va deveni rege al...
COMENTARIU Marius Oprea / Liberi şi fericiţi. Pînă cînd?
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Insula pe care se vor strânge posesorii de bitcoin. Cât costă o locuință
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Cine a fost AMANTA pe care Adolf Hitler a ținut-o ASCUNSĂ mult timp? Foarte puțini...
Gestul făcut de călătorii unui tren după ce acesta a rămas în câmp, în Prahova....
Cum îți dai seama dacă mai sunt buni sau nu cartofii. Ce apare pe coaja...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Anunţul ŞOC al zilei vine din Germania: Decizia luată de Angela Merkel cutremură Europa. Este...
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Încă o companie românească a dat lovitura în toată lumea. Ce face aplicaţia lor, care...
Inchide