FOTO | Organizația de Tineret a PMP, protest în fața Ambasadei Federației Ruse din București. „Masacrele din ultimele săptămâni trebuie să înceteze”

FOTO | Organizația de Tineret a PMP, protest în fața Ambasadei Federației Ruse din București. „Masacrele din ultimele săptămâni trebuie să înceteze”
Organizația de Tineret a PMP, protest în fața Ambasadei Federației Ruse din București
Publicat: 09/04/2022, 18:21

Peste 100 de membri ai Organizației de Tineret au protestat, sâmbătă, în fața Ambasadei Federației Ruse în România și au cerut încetarea agresiunilor împotriva Ucrainei.

PMP, prin vocea tinerilor săi, a cerut, de urgență, încetarea războiului, a masacrelor sângeroase comandate de Putin și pedepsirea criminalilor. Aceștia au împărțit flori albe, simbolul celor care nu își pot exprima dezaprobarea față de acțiunile Rusiei împotriva Ucrainei.

„Rusia trebuie să pună capăt acestui război. Masacrele din ultimele săptămâni trebuie să înceteze. PMP solicită Guvernului să taie toate relațiile cu Rusia și să nu facă niciun compromis în relația cu acest stat condus de un om bolnav de putere. Florile albe sunt pentru Putin, simbolul celor care luptă împotriva războiului în Federația Rusă. Pentru că le-a interzis oamenilor să vorbească, cetățenii poartă flori albe, simbol al păcii”, a declarat președintele Organizației de Tineret, Marius Lucian Lupu.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult