Partidul Mișcarea Populară l-a revocat din funcție pe Cătălin-Lucian Iliescu, președintele filialei Sector 5

Partidul Mișcarea Populară l-a revocat din funcție pe Cătălin-Lucian Iliescu, președintele filialei Sector 5
Partidul Mișcarea Populară l-a revocat din funcție pe Cătălin-Lucian Iliescu
Publicat: 24/09/2021, 13:54

Cătălin-Lucian Iliescu, președintele filialei Sector 5 a Partidului Mișcarea Populară (PMP), a fost revocat din funcție pe data de 22 septembrie 2021.

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară (PMP) a hotărât, ținând cont de propunerea Colegiului Filialei Municipiului București, revocarea din funcția de Președinte al Filialei Sector 5 a lui Cătălin-Lucian Iliescu.

Acesta a fost acuzat de obstrucționarea desfășurării alegerilor Filialei Municipiului București și de afectarea imaginii Partidului Mișcarea Populara prin publicarea online a unor materiale defăimătoare. Cătălin-Lucian Iliescu a fost revocat din funcție cu un număr de 37 de voturi pentru și 6 împotrivă.

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții PMP, ”Cătălin-Lucian Iliescu nu a respectat Hotărârea Colegiului Municipiului București prin netransmiterea listei de delegați pentru alegerile din 15.07.2021, fapt ce a împiedicat depunerea candidaturilor membrilor Filialei Sector 5 și dreptul acestora de a alege conducerea Filialei Municipiului București, din care fac parte”.

PMP: ”Cătălin-Lucian Iliescu a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de materiale defăimătoare”

Totodată, Cătălin-Lucian Iliescu a publicat pe pagina sa de socializare ”o serie de materiale defăimătoare, care au afectat grav imaginea Filialei Municipiului București și a Partidului Mișcarea Populară”.

Reprezentanții PMP mai transmit că, în urma revocării sale din funcția de președinte al filialei Sector 5 a Partidului Mișcarea Populară (PMP), Cătălin-Lucian Iliescu a continuat să publice materiale defăimătoare ”de natură să afecteze grav imaginea Partidului Mișcarea Populară, fapt ce întărește soluția adoptată de Colegiul Național în privința sa”.

Partidul Mișcarea Populară precizează că ”se dezice de astfel de comportamente și este dedicat îmbunătățirii calității acțiunilor membrilor săi”.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult