Polițiștii au aflat cine a incendiat mașina familiei rapperului Albert Nebunu. Suspectul a fost reținut

Polițiștii au aflat cine a incendiat mașina familiei rapperului Albert Nebunu. Suspectul a fost reținut
Ion Valentin Constantin și fiul său, Albert/Sursa/Facebook
Publicat: 02/12/2021, 13:58
Actualizat: 02/12/2021, 14:38

Polițiștii au reușit să-l identifice și să-l prindă pe principalul suspect care, de Ziua Națională, ar fi incendiat mașina familiei unui cunoscut rapper bucureștean. Acesta este un băiat în vârstă de 16 ani care ar fi vrut, astfel, să-și răzbune familia după ce tatăl cântărețului i-ar fi înjurat și jignit părinții.

Un incendiu a mistuit, miercuri, trei autoturisme parcate pe o stradă din Sectorul 6. Pompierii care au intervenit la fața locului au ajuns la concluzia că focul a fost pus intenționat la una dintre mașini, după care flăcările s-au extins la celelalte două.

Polițiștii Secției 21 au declanșat o anchetă și au stabilit că focul a fost pus cu intenție la mașina lui Ion Valentin Constantin, zis Vali Nebunu, un interlop specializat în contrabandă cu țigări.

După ce au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, polițiștii au stabilit că autorul incendiului este un puști în vârstă de 16 ani, fiul unor vecini care avuseseră un conflict cu Vali Nebunu.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că adolescentul ar fi vrut astfel să se răzbune pentru faptul că, în trecut, Vali Nebunu s-ar fi certat cu familia lui, iar în acest context i-ar fi jignit și înjurat părinții.

Cu toate că, cel puțin aparent, conflictul fusese stins, băiatul ar fi ținut neapărat să se răzbune.

Suspectul a fost reținut

„În data de 01 decembrie, în jurul orei 8.40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte autoturisme parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporții. În apropierea acestei locații, pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism, la care se manifesta un incendiu, care a afectat și alte autoturisme parcate. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21, precum și echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, 7 autovehicule fiind afectate de foc”, a anunțat Poliția Capitalei.

Din primele rezultate ale cercetărilor s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat, iar anchetatorii l-au identificat rapid și pe principalul suspect.

”A fost identificat și depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reținut. Cercetările sunt continuate de Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, a precizat Poliția Capitalei.

Inițial, polițiștii au luat în considerare și varianta în care adevărata țintă a atacului ar fi fost fiul interlopului. Cunoscut ca Albert Nebunu, băiatul este un rapper cunoscut în mediul online, iar videoclipurile sale muzicale au sute mii de urmăritori.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult