FOTO | Premierul Nicolae Ciucă l-a primit pe înotătorul David Popovici la Palatul Victoria: „Drumul de aici înainte este mai lung și mai greu”

FOTO | Premierul Nicolae Ciucă l-a primit pe înotătorul David Popovici la Palatul Victoria: „Drumul de aici înainte este mai lung și mai greu”
Înotătorul David Popovici (s) și premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria (FOTO - Alexandra Pandrea/Gândul)
Publicat: 27/06/2022, 18:48
Actualizat: 27/06/2022, 18:49

Înotătorul David Popovici a fost primit, luni, de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria. „Felicitări și la cât mai multe. Sunt onorat să te cunosc. Suntem mândri cu toții”, i-a tranmis – printre altele prim-ministrul.

Nicole Ciucă a mai spus că e mândru pentru că „am reușit după ani mulți să urcăm pe podium” și l-a numit pe sportivul, devenit dublu campion mondial ca fiind „purtătorul de stindard al acestei generații”.

„Îmi permit să-ți dau un sfat – să nu te lași pradă emoțiilor. Să rămâi același om cu obiectivele tale, cu disponibilitatea ta la eforturi. Drumul de aici înainte e mai lung și mai greu”, a adăugat premierul.

La întâlnire au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consilierul onorific Gheorghe Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie și Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, secretarul general al FRNPM, Matei Giurcăneanu, tatăl sportivului, Mihai Popovici, precum și antrenorul Adrian Rădulescu.

David Popovici, dublu campion

David Popovici a câștigat, mai întâi, finala de la proba de 200m liber, după care a venit rândul celei de la 100m liber, pe care a câștigat-o la limită, devenind astfel dublu campion.

FOTO – Alexandra Pandrea/Gândul

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult