Premierul Nicole Ciucă a semnat în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a

Premierul Nicole Ciucă a semnat în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a
Premierul Nicole Ciucă, semnând în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a (FOTO - Facebook.com/IonelNicolaeCiuca)
Publicat: 14/09/2022, 17:51
Actualizat: 14/09/2022, 17:54

Premierul Nicolae Ciucă a semnat, miercuri, în cartea de condoleanțe în memoria Reginei Elisabeta a II-a, deschisă la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România.

„Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și a Irlandei de Nord rămâne simbol al loialității și angajamentului în serviciul public, al leadership-ul pozitiv și stabilității. Fie ca domnia Majestății Sale să ne inspire și moștenirea sa să dăinuie! Gândurile noastre se îndreaptă acum către Familia Regală și către poporul britanic”, este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă.

Printre alții, în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Reginei au mai semnat președintele  Klaus Iohannis și șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după ce s-a aflat sub supravegherea medicilor, joi, la Castelul Balmoral, reședința sa din Scoția, unde se retrăsese în ultima perioadă.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase