Primăria Ploiești caută recenzori. Condiții necesare și câți bani se pot câștiga

Primăria Ploiești caută recenzori. Condiții necesare și câți bani se pot câștiga
Publicat: 26/05/2022, 12:12
Actualizat: 26/05/2022, 12:32

Primăria Ploiești a anunțat că persoanele care doresc să desfășoare activitatea de recenzor sunt așteptate să depună o cerere în acest sens, la registratura municipalității. Plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate prin interviu „față în față”.

Primăria Ploiești este în căutare de recenzori. Cei interesați sunt rugați să depună o cerere la registratura Primăriei Ploiești.

Administrația publică ploieșteană anunță cetățenii că, pentru buna desfășurare a Recensământului populației și locuințelor în teritoriu, cercetare statistică complexă și de anvergură, este necesară completarea numărului de recenzori la nivelul municipiului nostru.

Astfel, persoanele interesate să desfășoare activitatea de recenzor sunt rugate să depună o cerere în acest sens, la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești (Piața Eroilor, nr. 1A – parter).

Pentru relații suplimentare, persoanele interesate pot apela numărul de telefon 0244/516052”, a anunțat, miercuri, Primăria Ploiești, scrie observatorulph.ro.

Câți bani poate câștiga un recenzor

Potrivit unei hotărâri de guvern, plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate prin interviu față în-față la un tarif de 7 lei pentru secțiunea pentru recenzarea persoanei și 3,5 lei pentru «Secțiunea pentru recenzarea locuinţei», inclusiv «Secțiunea pentru recenzarea spațiului colectiv de locuit».

Pentru oraşele şi comunele izolate sau dispersate teritorial, plata recenzorilor pentru recenzarea propriu-zisă se face în funcţie de tipul de chestionar la un tarif de 9 lei pe «Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 5 lei pentru «Secțiunea pentru recenzarea locuinţei», inclusiv «Secțiunea pentru recenzarea spațiului colectiv de locuit»”.

Potrivit avocatnet.ro în prezent, legislația stabilește că plata recenzorilor pentru recenzarea propriu-zisă se face în funcție de tipul de chestionar la un tarif de opt lei pe chestionarul pentru recenzarea persoanelor și de cinci lei pentru chestionarul pentru recenzarea locuințelor, iar în cazul orașelor și comunelor izolate sau dispersate teritorial, plata este de zece, respectiv de șase lei, dar fără a depăși suma brută de 8.000 lei pentru două luni de contract.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase