Refacerea Lacului Morii, scoasă la licitație cu o investiție de aproape 16 milioane de lei

Refacerea Lacului Morii, scoasă la licitație cu o investiție de aproape 16 milioane de lei
Foto: Googlemaps / Ștefan Geantă
Publicat: 21/04/2021, 15:36
Actualizat: 21/04/2021, 15:43

Primăria sectorului 6 din Capitală, prin Administrația Domeniului Public, a scos la licitație proiectul privind amenjarea peisagistică a Lacului Morii, iar valoarea investitiției este de aproape 16 milioane de lei. Ofertele vor fi deschise pe data de 10 mai 2021, la ora 15.00.

Proiectul presupune refacerea zonei de promenadă de pe Lacul Morii, unde în prezent foarte mulți locuitori din sectorul 6, respectiv cartierele Crângași, Giulești, Militari, sau chiar și din Drumul Teberei, merg să facă sport sau să se plimbe aici.

Valoarea proiectului, portrivit documnetului lansta pe site-ul public de licitații, este de 12,7 milioane de lei fără TVA, astfel că investiția, votată în consiliul local, se va ridica la aproape 16 milioane de lei.

Durata de execuție a lucrărilor este de 9 luni

„Reintegrarea urbană şi reamenajarea promenadei de pe lacul Morii presupune extinderea suprafeţelor de spaţii verzi şi amenajarea unor spaţii de agrement. Acest proiect vizează reintegrarea zonei în circuitul de agrement destinat locuitorilor din cartierele din apropiere – Crângaşi, Giuleşti, Militari. Urmare a întocmirii proiectului tehnic, s-a constatat necesitatea actualizării documentaţiei tehnico-economice, valoarea totală de investiţie fiind de 15.666.332,73 de lei, TVA inclus, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 9 luni”, se arată în proiectul aprobat la ultima ședința a Consiliului Local al sectorului 6.

Ofertele se deschide pe 10 mai

Potrivit anunțului de licitație, ofertele pentru această investiție se vor deschide pe data de 10 mai.

„Am aprofundat personal, împreună cu viceprimarii, toate detaliile proiectului ca să ne asigurăm că raportul calitate-preț si proiectul în sine este ceea ce trebuie”, a anunțat miercuri Ciprian Ciucu, edilul sectorul 6.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase