EXCLUSIV | Primele imagini cu Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. A mers direct la vila prietenului său Codrin Ștefănescu – VIDEO

Publicat: 08/12/2021, 17:35
Actualizat: 08/12/2021, 18:16

Liviu Dragnea nu a confirmat și nici nu a infirmat că s-a despărțit de Irina Tănase, dar în ultima postare de pe pagina de Facebook, în care a scris că ”există schimbări în viața fiecăruia”, a lăsat să se înțeleagă că între ei s-a produs ruptura. Rămas singur după despărțirea de Irina Tănase, fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a petrecut de Sfântul Nicolae cu copiii lui, iar a doua zi a mers la vila prietenului și colegului său de partid, Codrin Ștefănescu. Acolo l-au surprins și reporterii Gândul, acestea fiind primele imagini cu fostul lider al PSD după despărțirea de Irina. 

Pe strada pe care locuiește Codrin Ștefănescu a fost adus și autoturismul BMW X5 folosit de Irina Tănase în perioada relației pe care a avut-o cu Dragnea și în care a fost văzută chiar în urmă cu două zile. Mașina a fost adusă acolo de bărbatul care i-a fost șofer și care este angajat al fostului ei iubit.

După ce zăbovit o bună bucată de vreme în locuința prietenului său, Liviu Dragnea a fost condus la mașină de Codrin Ștefănescu și a plecat, singur, cu un autoturism Mercedes.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar fi despărțit după ce fostul președinte al PSD ar fi aflat că iubita lui cu 30 de ani mai tânără ar fi avut o relație cu un alt bărbat, cât timp el era la penitenciar.

În contextul informațiilor care au apărut în spațiul public, legate de despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea a publicat, miercuri, pe contul său de Facebook, un mesaj în care a spus că nu vrea să comenteze despre relațiile sale, iar ziua de Sfântul Nicolae nu și-a petrecut-o singur în vila sa din Alexandria, ci împreună cu copiii săi, după care, a doua zi, a lucrat la partid „alături de Codrin Ștefănescu”.

Cuplul s-a destrămat după cinci ani

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit, brusc, după o legătură care a durat aproximativ cinci ani și care părea foarte bine sudată, mai ales că, în timpul procesului și mai apoi pe întreaga perioadă a detenției, Irina a părut că îl susține necondiționat.

Zilele trecute, relația dinte ei doi s-a rupt, iar Cancan a dezvăluit că fostul președinte al PSD ar fi aflat că Irina Tănase îl înșela cu un fost iubit. Din acel moment, Dragnea din locuința în care stătea cu Irina Tănase, și-a închis telefonul mobil și s-a retras la casa pe care o are în Alexandria.

În spatele despărțirii neașteptate dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar afla presupuse discuții pe care tânăra iubită a fostului președinte PSD le-ar fi avut pe WhatsApp cu presupusul său amant, un anume Paul, despre care s-a vehiculat în spațiul public că ar fi unul dintre foștii ei parteneri de viață. O copie a acestor conversații purtate cu Paul, cu care Irina ar fi ținut legătura cât timp Dragnea a fost la penitenciar, a fost trimisă pe adresa de email a redacției Gândul, dar autenticitatea acesteia nu a putut fi confirmată oficial.

Din discuția celor doi reiese că Irina era sigură că un apropiat al lui Dragnea ar fi în spatele acestui scenariu și se temea că ar putea „pierde controlul” în relația cu fostul președinte al PSD. Totuși, aceasta ar fi mizat pe faptul că persoana respectivă nu are dovezi și, din aceleași discuții rezultă că l-ar fi îndemnat pe interlocutorul său să vorbească ”pentru un dosar”, care ”să îl sperie un pic”.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Schimbare majoră pentru pensionarii din România. Ce pregătesc guvernanții în privința vârstei de pensionare
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică”
FOTO Elon Musk îl ironizează pe Volodimir Zelenski printr-un meme. Kievul reacționează: „Era băgat în...
Cum fac dragoste femeile musulmane înainte de căsătorie! Scandalos!
Momentul când DJ Lalla se îndreaptă spre plajă, surprins în imagini. Ultimele clipe din viaţa...
Colecție de mașini, descoperită abandonată într-un depozit. Încă au foliile din fabrică pe ele
EXCLUSIV: Mărturia dureroasă a tatălui Laurei, DJ Lalla, la o zi după înmormântare: "Fata mea...
Mărire de până la 30%! Care sunt cele trei scenarii pentru creșterea pensiilor de la...
Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Bănuind că în casa ei se petrec lucruri bizare, Victoria a instalat o cameră de...
Au crezut că AU SALVAT un câine neajutorat de pe stradă, dar au aflat la...
Cum a murit DJ Lalla? Au venit rezultatele! Tatăl artistei e distrus
Scandalul Eduard Giosu - crimă sau accident? Polițiștii aveau camerele oprite și făceau glume stupide
Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023. Ce ne...
BANCUL ZILEI. Bulă la service: Am venit pentru o verificare la roată. Nevastă-mea spune că...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse