Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-a scris că s-a despărțit de Irina Tănase: „Există schimbări în viața fiecăruia”

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-a scris că s-a despărțit de Irina Tănase: „Există schimbări în viața fiecăruia”
Sursă FOTO: Mediafax foto
Publicat: 07/12/2021, 20:28

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a reacționat, marți seară, după ce presa a scris că s-ar fi despărțit de iubita sa, Irina Tănase, și ulterior ar fi dispărut. Acesta scrie într-o postare pe Facebook că vrea să pună capăt ”tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic” și că ”viața personală a oricui ar trebui să rămână privată”.

„Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Dragnea: „E doar o perdea de fum”

Totodată, Liviu Dragnea mai spune că ziua de Sfântul Nicolae și-a petrecut-o împreună cu copiii săi, iar astăzi a lucrat la partid.

„Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a mai spus Liviu Dragnea.

Reamintim că în presă s-a scris, zilele trecute, că fostul lider social-democrat, Liviu Drganea, și-a îngrijorat familia, politicianul fiind de negăsit după ce s-a certat cu Irina Tănăse, iubita mai tânără cu 30 de ani.

Atunci Dragnea nu a răspuns apelului jurnaliștilor, pentru a lămuri situația. Irina, în schimb, a negat direct că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea.

De unde știți dumneavoastră așa ceva? (…) Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit, nu ne-am despărțit. Îmi pare rău…”, a declara tânăra pentru Cancan.ro.

Liviu Dragnea a fost eliberat pe 15 iulie din penitenciarul Rahova după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Citește și

VIDEO | Ce i-a cerut Liviu Dragnea lui Nuțu Cămătaru, imediat după ce a fost închis la Rahova. Dezvăluirile făcute de celebrul interlop

Irina Tănase, reacție după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine” – VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase