PSD reacționează în fața acuzațiilor USR privind numirea ca SG la Guvern a lui Marian Neacșu: ”În România lui Cioloș, doar recidiviștii de la USR pot fi reabilitați!”

PSD reacționează în fața acuzațiilor USR privind numirea ca SG la Guvern a lui Marian Neacșu: ”În România lui Cioloș, doar recidiviștii de la USR pot fi reabilitați!”
Marian Neacșu
Publicat: 03/12/2021, 16:41
Actualizat: 03/12/2021, 16:58

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat numirea lui Marian Neacșu în funcția de Secretar General al Guvernului, iar Dacian Cioloș, președintele USR PLUS, a reacționat cu rapiditate. Acesta a transmis că Neacșu ”este condamnat penal” și că, în astfel de condiții, ”furtul de la stat sau deturnarea banului public prin șmecherie nu se pune”.

Într-o postare de pe pagina sa de socializare, Dacian Cioloș i-a transmis un mesaj direct lui Marcel Colacu, acuzându-l pe acesta nu numai că îl apără pe Marian Neacșu, dar că – suplimentar – dorește  să îl ”planteze” la Secretariatul General al Guvernului.

Dacian Cioloș s-a referit și la un ”conflict de interese”, explicând că sintagma reprezintă ”furt și înșelare a încrederii cetățenilor în stat”.

”Conflictul de interese este furt și înșelare a încrederii cetățenilor în stat și în exponenții săi, domnule Ciolacu! Domnul Marian Neacșu, pe care îl apărați în felul acesta pentru a-l putea planta la Secretariatul General al Guvernului, este condamnat penal. Poate dumneavoastră nu vi se pare furt, pentru că furtul, în accepțiunea PSD, este când cineva îți bagă mâna în buzunarul propriu. Or, dumneavoastră și colegii din PSD vreți să credem că furtul de la stat sau deturnarea banului public prin șmecherie nu se pune, e ceva firesc, o finalitate a jocului politic”, a scris Dacian Cioloș în mediul online.

PSD, mesaj pentru Cioloș: ”Lozincile expirate nu țin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români”

Replica social-democraților nu s-a lăsat așteptată. Pe pagina de socializare a partidului, PSD transmite că Marian Neacșu a fost reabilitat și că există și o ”Românie a lui Cioloș”, o țară unde numai ”recidiviștii de la USR” au dreptul de a fi reabilitați.

”În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român!!!”, acuză reprezentanții PSD, transmițându-i lui Cioloș că ar trebui să ”bage capul în pământ”, fiindcă ”lozincile expirate” nu pot ține loc de teste medicale, medicamente sau ajutor pentru antreprenori.

”«Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste». Asta spunea acest contorsionist al moralei și legii despre un bătăuș de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri. Pentru dl. Cioloș însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-și atinge scopurile meschine și pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăși șomeri, după plecarea de la guvernare”, transmit social-democrații în mediul online.

”Lozincile expirate nu țin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloș! Ați fost la guvernare un an și n-ați făcut nimic din ce ați promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-ați bătut joc de români, de sănătatea și viața lor! Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit!”

PSD

Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția