Raportul legiștilor. Bărbatul ucis la Hotel Belmont din Padina nu a avut nici o șansă. Câte lovituri de macetă i-au aplicat fiii Sidoniei

Raportul legiștilor. Bărbatul ucis la Hotel Belmont din Padina nu a avut nici o șansă. Câte lovituri de macetă i-au aplicat fiii Sidoniei
Publicat: 12/02/2024, 15:11
Actualizat: 12/02/2024, 16:52

Bărbatul ucis duminică de fiii vrăjitoarei Sidonia, la Hotel Belmont din Padina, nu a avut nici o șansă să scape cu viață, conform raportului medicilor legiști. Pur și simplu, victima a fost hăcuită cu macetele de cei trei asasini, George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani). 4 lovituri la cap și două în spate, în total.

Raportul preliminar al INML în cazul crimei de la Hotel Belmont din Padina dezvăluie informații șocante despre incidentul de zilele trecute. Potrivit unor surse judiciare, cei trei suspecți, fiii vrăjitoarei Sidonia, ar fi lovit victima cu maceta de șase ori: de 4 ori în zona capului și de două ori în spate. Loviturile în spate ar fi fost, de altfel, și cele care i-ar fi cauzat moartea.

Reținuți pentru 24 de ore, criminalii vor ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

Mortul e de vină, susțin în continuare atacatorii

Cei trei suspecți au fost audiați timp de mai multe ore duminică de anchetatori, imediat după ce au fost capturați de poliția, iar luni dimineață au ajuns din nou în fața procurorilor, la Parchetul Dâmbovița.

Ei susțin în continuare că cel care a provocat totul a fost bărbatul de 41 de ani care i-a dat un pumn unuia dintre frați, care ar fi făcut o remarcă nepotrivită la adresa soției victimei. Apoi, totul a degenerat, iar frații au sărit la bătaie, inclusiv cu o macetă, cu care l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe bărbat.

Bairam cu vedete și interlopi

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. După o petrecere cu dedicații, la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost găsit înjunghiat mortal în parcare.

Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian conduși de soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia.

Blestemățiile Clanului Fabian

Surse judiciare au transmis, în exclusivitate pentru Gândul, că tragedia a pornit de la un „conflict spontan”, iar criminalul ar fi Marin Laurențiu, unul dintre membrii clanului Fabian – una dintre cele mai temute grupări interlope din București, acuzată, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune -, condus de soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia, Marin Fabian.

Criminalii au spălat putina

Mai mult, acestea au precizat că, după ce bărbatul de 41 de ani a fost înjunghiat de Marin Laurențiu, alți trei bărbați și o femeie au fugit de la locul crimei, urcându-se într-o mașină.

„Făptașii au fugit cu o mașină de la hotel, dar autoturismul, în cele din urmă, a fost blocat în trafic. În mașină se aflau mama unuia dintre cei trei bărbați, rudă cu vrăjitoarea Sidonia, George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani). Cei 4 din mașină se afla la audieri, urmând să se stabilească participarea fiecăruia dintre ei la crimă, toate circumstanțele crimei, cine a comis-o etc”, au dezvăluit sursele Gândul.

Potrivit comunicatului transmis de IPJ Dâmbovița, polițiștii care au ajuns, de urgență, la hotelul din comuna Moroeni nu au mai putut decât să identifice victima de 41 de ani, iar trupul acesteia a fost preluat pentru efectuarea necropsiei.

Citiți și:
Cântărețul Alex Velea, audiat într-un dosar de CRIMĂ / UPDATE – Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost reținuți

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Oana Moșneagu, însărcinată? Toată lumea a observat burtica: ”Vine bebe”
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Montgolfier, inventatorii balonului cu aer cald. Pionierii zborului cu echipaj uman