Răsturnare de situație în cazul bărbatului atacat, în trafic, cu crosa de golf. Victima a fost ținta unei reglări de conturi în lumea interlopă

Publicat: 24/06/2021, 16:34
Actualizat: 24/06/2021, 19:16

Polițiștii bucureșteni au stabilit că bărbatul atacat, în trafic, cu o crosă de golf și macetă, pe o stradă din sectorul 2, a fost ținta unei răzbunări. Acesta este, de fapt, un individ cercetat de DIICOT pentru asociere cu un grup criminal organizat care opera în mai multe țări europene, iar cu o săptămână înainte de incident avusese un conflict violent cu bărbatul reținut, marți, de anchetatori, pe care îl atacase, la rândul lui, cu o bâtă de baseball.

Anchetatorii Secției 7 s-au mobilizat după ce, în spațiul public, au apărut imagini din care reieșea că, pe o stradă din sectorul 2, un șofer care lucra pentru o firmă de ride-sharing, a fost atacat cu o crosă de golf, de șoferul unui alt autoturism. În plus, atacatorul a fost susținut și de o femeie, care are a ieșit din autoturism înarmată cu un cuțit.

Ulterior, atacatorul a fost identificat, prins și reținut, în timp ce femeia apucase să dispară. După ce bărbatul a fost pus sub control judiciar, aceasta s-a predat și a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie eliberată și pusă, la rândul ei, sub control judiciar.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Gândul, că autorul atacului este un tânăr fără antecedente penale, dar asociat lumii interlope. În același timp, femeia care îl însoțea este cunoscută ca prostituată. Aceasta, spun anchetatorii, obișnuia să-și racoleze clienții prin intermediul site-urilor de anunțuri matrimoniale.

Cercetat de DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat

„În fapt, în seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.
Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021. În urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii”, anunța Poliția Capitalei.

Cu aproximativ o săptămână înainte, acesta ar fi avut un alt conflict cu șoferul pe care l-a atacat cu crosa de golf, în dreptul unei treceri pentru pietoni din sectorul 1. Atunci, agresor a fost, însă, taximetristul, care ar fi coborât înarmat cu o bâtă de baseball. După ce a reușit să scape cu fuga, victima a depus plângere la Secția 1, însă dosarul era, până acum, cu autor necunoscut.

Cu această ocazie, anchetatorii au constatat că șoferul de taxi este cunoscut drept o persoană violentă și este cercetat de DIICOT într-un dosar în care acuzat că ar fi făcut parte dintr-o grupare de hoți care fura din TIR-uri, în mai multe țări europene.

Conform unor surse judiciare, Cătălin Constantin este vizat într-un dosar instrumentat de DIICOT, care privește destructurarea unui grup criminal organizat, specializat în furturi din TIR-ui. Hoții furau mărfuri de valoare, care vândute apoi contra unor sume cu mult sub prețul pieței.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului