Scandal în studioul Antena 3! Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a plecat din emisiune, după un dialog încins cu Mihai Gâdea (VIDEO)

Scandal în studioul Antena 3! Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a plecat din emisiune, după un dialog încins cu Mihai Gâdea (VIDEO)
Mihai Gâdea și Diana Șoșoacî, în timpul dialogului aprins de la emisiunea „Sinteza Zilei” (FOTO: Antena 3)
Publicat: 26/01/2021, 00:38
Actualizat: 26/01/2021, 10:26

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, luni seară, după un dialog încins cu realizatorul Mihai Gâdea. Scandalul a plecat de la faptul că jurnalistul i-a atras atenţia invitatei sale că nu este politicos să întrerupă alţi interlocutori. „Este o lipsă de politețe”, a fost concluzia acestuia.

Totul a început în momentul în care senatoarea AUR, Diana Şoşoacă l-a întrebat pe jurnalistul Mirel Curea, cu care a mai avut contre în trecut pe tema vaccinării, cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID.

Mirel Curea (Evenimentul Zilei) i-a răspuns că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse.

Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a spus Mirel Curea.

Pe parcursul răspunsului pe care încerca să-l dea, Diana Şoşoacă l-a întrerupt de mai multe ori pe jurnalistul de la Evenimentul Zilei, punându-i diverse întrebări. De altfel, cei doi invitaţi s-au mai contrat în idei şi în alte emisiuni.

Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”, a întrebat Diana Şoşoacă, la care Mirel Curea a răspuns că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani. Avocata a replicat – „Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?”. „Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”, a venit răspunsul jurnalistului. Apoi, Diana Şoşoacă a rupt dialogul cu Mirel Curea, întorcându-se cu spatele către el şi îndreptându-se către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi în platoul emisiunii Sinteza Zilei, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă.

În acel moment a intervenit moderatorul Mihai Gâdea, care i-a atras atenţia Dianei Şoşoacă asupra comportamentului avut în timpul emisiunii.

Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i s-a adresat Mihai Gâdea Dianei Şoşoacă.

Aceasta i-a replicat imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă au avut apoi un schimb de replici aprins pe tema regulilor unui dialog.

Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”, a amenințat-o Mihai Gâdea.

Replica nu a rămas fără răspuns, Diana Şoşoacă acuzând că, anul trecut, a fost victima unui abuz psiho-emoţional din partea postului Antena 3. „Sunt convins că ați fost abuzată. Se vede…”, i-a replicat imediat Mihai Gâdea.

La prima pauză de publicitate, aceasta a părăsit studioul emisiunii…

Diana Șoșoacă revine cu noi acuzații: „Nu mă vaccinez! Vaccinul este un experiment” / „Arafat interzice autopsiile”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a spus că nici ea, nici familia ei nu se vor vaccina, deoarece serul aflat pe piață este un experiment până în 2023 și companiile producătoare nu își asumă responsabilitatea pentru efectele adverse.

Șoșoacă l-a atacat, din nou, și pe secretarul de stat Raed Arafat. Senatoarea AUR îl acuză pe Raed Arafat, șeful DSU, că se crede „președintele țării”!

Se moare şi în afara caselor de bătrâni, se moare şi în afara COVID-ului şi se moare de multe alte boli în afară de COVID. Dacă nu avem autopsii nu putem şti cu certitudine că omul acela a murit de o boală provocată de COVID. Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a făcut. Dânsul dă vina pe Ministerul Sănătăţii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici preşedinte, domnul Raed Arafat este preşedinte. Se moare, în primul rând, în spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morţi la domiciliu din cauză de COVID-19. Ministerul Sănătăţii mi-a răspuns că nu are asemenea date. Cum ajungi în spital, cum ajungi la ATI şi mori de COVID. Se moare foarte mult din cauza bolilor persoanelor care nu mai sunt primite în spital de luni bune, din cauza urgenţelor care sunt condiţionate de efectuarea unui test SARS-Cov-2, în condiţiile în care actul medical nu poate fi condiţionat de nimic şi nici nu poate fi impus”, declara ea, într-o altă ediție a emisiunii „Sinteza Zilei”.

Diana Șoșoacă se teme pentru propria viață și vrea permis de port-armă: “Sunt pe lista neagră, sunt filată! În România, când ești patriot, ești în pericol”

Diana Șoșoacă susține că este filată, cineva dorindu-i răul. Pentru a fi mai liniștită, senatoarea AUR a anunțat că va cere permis port-armă, pentru a se putea apăra dacă este în pericol.

Diana Șoșoacă a precizat că se teme pentru propria viață, în principal din cauza faptului că, în România, patrioții ar fi priviți cu ochi răi. Senatoarea AUR spune că o armă asupra ei i-ar oferi mai multă liniște.

Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, și-a motivat decizia senatoarea AUR.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York