Șeful echipei Red Bull de FORMULA 1, acuzat „comportament inadecvat” față de un un membru al personalului. Compania a luat rapid atitudine

Șeful echipei Red Bull de FORMULA 1, acuzat „comportament inadecvat” față de un un membru al personalului. Compania a luat rapid atitudine
Sursa foto: Profimedia images
Publicat: 06/02/2024, 10:05

Directorul echipei Red Bull F1, Christian Horner, în vârstă de 50 de ani, care este căsătorit cu fosta Spice Girl Geri Horner, este subiectul unei reclamații de „comportament inadecvat” formulate împotriva sa de către un membru al personalului, posibil de sex feminin.

Potrivit The Telegraaf, Christian Horner este investigat pentru presupuse comportamente nepotrivite față de un coleg de muncă, cel mai probabil o femeie. Red Bull a confirmat că investighează o acuzație de comportament inadecvat formulată împotriva lui Christian Horner de către un coleg, fără însă să aducă precizări concrete.

Horner, care este director de echipă al principalei echipe de Formula 1 a gigantului băuturilor energizante, neagă acuzațiile.

Într-o declarație a companiei-mamă se arată astfel: „După ce a fost informată despre anumite acuzații recente, compania a lansat o investigație independentă. Acest proces, care este deja în curs de desfășurare, este realizat de un avocat specializat extern.

„Compania ia aceste chestiuni extrem de în serios, iar investigația va fi finalizată cât mai curând posibil din punct de vedere practic. Nu ar fi adecvat să facem alte comentarii în acest moment.”

În ceea ce privește acuzația adusă împotriva sa, Horner a declarat pentru ziarul olandez De Telegraaf că „neagă complet” afirmația.

Christian Horner este cunoscut drept unul dintre cei mai de succes manageri din lumea Formulei 1, fiind la cârma echipei Red Bull din 2005. Sub conducerea sa, echipa a dominat în numeroase sezoane, stabilind recorduri impresionante în campionatul de Formula 1. El este căsătorit din 2015 cu fosta Spice Girl Geri Horner.

Scandal la Red Bull Racing înaintea începerii campionatului de F1

Investigația are loc cu doar câteva săptămâni înainte de începerea ultimei apărări a Red Bull Racing pentru titlul în F1. Max Verstappen și echipa sa se îndreaptă spre campania din 2024 ca favoriți covârșitori pentru a conduce din nou ambele campionate până la sfârșitul anului.

Rămâne de văzut cât de puternică va fi noua lor mașină RB20 în comparație cu provocările în materie creați tehnologice elaborate de rivalii lor în timpul iernii. Campionul de Formula E, Jake Dennis, care a testat mașina Red Bull pe simulator, i-a avertizat pe ceilalți că echipa din Milton Keynes a creat o altă mașină de temut pentru noul campionat de Formula 1.

„Avem din nou o mașină de curse extrem de rapidă la echipa Red Bull. M-aș aștepta să devenim din nou campioni, cu excepția cazului în care cineva ca Ferrari sau Mercedes reușește cumva să găsească peste noapte aproximativ o secundă pe tur. Cred că va fi un sezon destul de plictisitor în Formula 1, cu Max dominând probabil”, spune Jake Dennis, potrivit Mirror.co.uk.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ţara în care dacă reuşeşti să îţi iei o casă nu poți ști dacă o...