Siropul care VINDECĂ ficatul. Lidia Fecioru: „Se face cură de tratament 45 de zile”

Siropul care VINDECĂ ficatul. Lidia Fecioru: „Se face cură de tratament 45 de zile”
Sursa FOTO: antena3.ro
Publicat: 18/03/2023, 22:03

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, la Antena 3, o reţetă pentru cei care au probleme cu ficatul. Pentru cei care au început de ciroză este foarte bună ceapa roșie, prelucrată într-un fel anume.

Este cunoscut faptul că ceapa roșie are proprietăți antibiotice, regenerante, calmante, detoxifiante, antiinflamatoare, analgezice, dezinfectante, diuretice, antitumorale, imunostimulatoare, antidepresive, hipotensive, digestive, antiacneice, antinevralgice.

Iată rețeta Lidiei Fecioru:

Dăm prin mașina de tocat 1 kilogram de ceapă, îl amestecăm cu 850 sau 900 de grame de zahăr. Amestecăm bine, bine, şi lăsăm o săptămână și jumătate să stea la întuneric.

Din când în când, mai amestecăm în compoziție, obligatoriu cu o lingură din lemn, porțelan sau sticlă. Să nu băgăm metal în compoziție! Strecurăm apoi siropul pe care îl avem și începem să luăm de la trei până la opt linguri din acest sirop, pe zi.

Dacă situația e mai gravă cu ficatul, putem să începem să consumăm după a treia zi. Se face cură de tratament timp de 45 de zile şi se poate repeta după trei luni.

Potrivit Lidiei Fecioru, acest sirop e un remediu foarte bun pentru ficat, notează antena3.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase