Suporterul bătut de Lucian Becali a făcut plângere la Poliție. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru lovire

Suporterul bătut de Lucian Becali a făcut plângere la Poliție. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru lovire
Colaj: ProSport, sursa: As.ro
Publicat: 04/04/2022, 12:15
Actualizat: 04/04/2022, 12:17

Suporterul Universității Craiova care ar fi fost bătut, duminică seară, de Lucian Becali, la finalul meciului de pe Arena Națională, unde echipa din Bănie a întâlnit-o pe FCSB, a depus plângere la Poliție. Bărbatul a povestit anchetatorilor cum a fost lovit de nepotul lui Gigi Becali și urmează să depună la dosar o expertiză medico-legală.

La scurt timp după flurierul de final al meciului de fotbal dintre FCSB și Universitatea Craiova, la sediul Secției 9 a ajuns un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a susținut că, la finalul partidei ar fi fost agresat de mai multe persoane.

Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că Radu Bahrim, în vârstă de 35 de ani a spus că se afla în zona VIP când dintr-un grup de persoane ar fi zburat o sticlă din plastic care ar fi lovit-o pe iubita lui. Ar fi urmat o altecație în urma căreia ar fi fost lovit de mai mulți indivizi, printre care l-ar fi recunoscut pe Lucian Becali.

Bahrin s-a plâns de faptul că nepotul patronului de la FCSB l-ar fi lovit în repetate rânduri și a menționat că, în urma bătăii încasate, are dureri și necesită îngrijiri medicale.

Sursele citate au menționat că reclamantul nu prezenta urme vizibile violență, dar acesta a spus că va merge la INML, pentru eliberarea unui certificat medico-legal în care să fie menționate eventualele zile de îngrijiri medicale.

Abia după ce concluziile legiștilor vor ajunge la dosar, polițiștii vor putea să încadreze incidentul din punct de vedere legal.

Lucian Becali urmează să fie citat de polițiști

Sursele citate au menționat că a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire, iar Lucian Becali și restul persoanelor implicate în conflict vor fi chemate la audieri după ce suporterul care a făcut reclamația va aduce la Secția 9 rezultatul expertizei medico-legale.

Legat de acest incident, Lucian Becali a reacționat pe contul său de Facebook, unde și-a cerut scuze față de victimă.

Mea Culpa,
Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului .
Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violenta NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu.Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim.Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste ! Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .Pace & dragoste”, a scris, pe Facebook, nepotul lui Gigi Becali.

Conform ProSport, care citează AS.ro, scandalul s-a iscat după ce Lucian Becali și prietenii săi au început să arunce cu sticle de plastic în prietena spectatorului din zona VIP, iar apoi l-au luat la bătaie pe bărbat. Stewarzii prezenți pe Arena Națională au intervenit rapid, totuși, spectatorul bătut a ieșit destul de „avariat” din încăierare.

În imaginile apărute după bătaia generală de la Arena Națională se vede cum Lucian Becali continua să îl lovească pe bărbatul care încearcă să se apere, căzut pe scaune.

„Îl omoară! Gata, băi, că-l omori!” au strigat cei din jur. Rămâne de văzut dacă victima va depune plângere, caz în care nepotul patronului de la FCSB poate fi cercetat penal.

Partida a fost câștigată de către Universitatea Craiova, scor 0-2, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 5 puncte în spatele lui CFR Cluj, dar campioana României se poate distanța la 8 puncte dacă va câștiga meciul cu FC Argeș din etapa a 3-a a play-off-ului, azi, ora 21.00, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport 1, LooK Sport Plus și Orange Sport.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York