Tatăl fetei de 15 ani din Turnu Măgurele, desfigurată de fostul iubit, mărturii cutremurătoare: A lovit-o ca un animal!

Tatăl fetei de 15 ani din Turnu Măgurele, desfigurată de fostul iubit, mărturii cutremurătoare: A lovit-o ca un animal!
Sursa: profimedia/ Caracter ilustrativ
Publicat: 17/05/2022, 01:37

O adolescentă de 15 ani a fost mutilată în bătaie de fostul iubit, un tânăr de 17 ani, violent în mod repetat. Aceasta după ce agresorul a lansat un lung şir de atacuri printre care tatăl fetei şi chiar bunica lui au fost victime. Aceasta în timp ce  anchetatorii l-au lăsat liber, iar el a continuat actele de violență.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum tânărul, Paul, îşi atacă fosta iubită din senin pe stradă cu o sălbăticie extremă. O loveşte cu pumnii şi nu se lasă până când fata nu cade la pământ într-o baltă de sânge, aproape inconştientă. Timp de două luni, tinerii au fost într-o relație. Dar Giulia s-a hotărât să se despartă de Paul și totul a devenit un coșmar.  Vestea că este părăsit i-a luat minţile. Furios şi extrem de gelos, adolescentul ar fi început s-o terorizeze pe fosta iubită.  O urmărea şi o hărţuia la fiecare pas. Individul i-a trimis zeci de mesaje de ameninţare, potrivit observatornews.ro.

N-a durat mult până când a trecut şi la fapte. Iar primul care i-a căzut victimă a fost tatăl fetei, la începutul lunii aprilie.

„Am fost lovit în timp ce o duceam la şcoală. M-a lovit cu un corp dur pe care il avea pe mână. Am căzut jos. El a venit cu bunica lui la mine la poartă şi încerca să mă convingă ca ei să aibă împreună o relaţie. Mă ameninţa că altfel o să fie rău”, spune tatăl fetei.

Bărbatul a făcut plângere la poliţie. În zadar. Adolescentul a continuat să semene teroare în familia Giuliei. Săptămâna trecută, împreună cu un prieten, a urmărit-o pe stradă pe fată şi a atacat-o. Atât de grave au fost rănile, încât adolescenta a ajuns mutilată la un spital din Bucureşti. Cu chipul distrus de loviturile teribile.

„A lovit-o ca un animal. Piramida nazală spartă şi câteva oase fracturate. El circulă liber pe stradă, iar fata mea stă în spital”, mai povestește tatăl.

Fără să-l considere un pericol, anchetatorii l-au dus într-un centru DGASPC şi l-au internat pentru 24 de ore. Aşa că, după doar o zi, Paul a fost din nou liber.

Fără vreo restricţie, adolescentul a recidivat. Aseară, după ce a băut mai mulţi litri de bere, a atacat-o pe bunica sa. De frica nepotului, femeia a fugit din casă, a sunat la 112 şi i-a reclamat comportamentul. Băiatul e client vechi al poliţiştilor.

Al patrulea dosar, înregistrat seara trecută. Tânărul a fost dus la audieri, iar poliţiştii i-au dat bunicii un ordin de protecţie provizoriu. Acum, adolescentul va ajunge, din nou, la centrul DGASPC Teleorman.

În cele din urmă, procurorul de caz a dispus ca măsură preventivă pentru tânăr plasarea sub control judiciar.